Harry Potter a salvat o pisica oarba

0
6987

In cele ce urmeaza avem dovada cum ca, cateodata magia merge dincolo de paginile unei carti.

Stevie este o pisica oarba gasita recent ratacind pe strazi. In momentul in care a ajuns la refugiu era intr-o stare deplorabila. Panicata si speriata, refuza sa se alimenteze, cei de la refugiu nu i-au dat prea mari sanse de supravietuire. Insa, intr-o zi, un tanar de 19 ani pe nume Price a venit sa o viziteze. In cadrul acestui refugiu, un grup de voluntari a venit cu propunerea ca fiecarui animal sa i se atribuie o casa Harry Potter, in functie de caracterul fiecaruia, pentru a li se oferi mai multe sanse sa fie adoptati. Stevie a primit Hufflepuff, una din cele patru case ale Poudlard. Price a decis sa ii citeasca din cartea Harry Potter.

A fost nevoie de rabdare si de o bagheta magica. Stevie a fost extrem de reticenta. Antisociala, nu suporta prezenta lui Stevie si prefera sa se ascunda pe unde putea. Insa Prince a fost perseverent – in fiecare saptamana, la aceeasi ora venea sa il viziteze pe Stevie si sa ii citeasca. Si, dupa doar cateva saptamani, Stevie a inceput sa se obisnuiasca cu prezenta sa, chiar a inceput sa il aprecieze si sa ii permita sa o mangaie. A devenit din ce in ce mai prietenoasa cu toata lumea si face progrese enorme. Prince ia in considerare posibilitatea de a o adopta.

Harry Potter a reusit sa dea o lectie sutelor de persoane din intreaga lume, o lectie frumoasa de curaj si prietenie. Stevie si Price, oricat de diferiti ar fi fost, au beneficiat de aceasta magie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here