Si-au dus pisica sa faca o vizita medicala de rutina: veterinarul a ramas socat cand a vazut stomacul acesteia

0
2907

Cine s-ar fi gandit? Mergand cu pisica la medicul veterinar, pentru un control de rutina, un cuplu nu s-ar fi gandit niciodata ca va face o astfel de descoperire.

Proprietarii de animale de companie nu trebuie sa neglijeze niciodata importanta vizitei de control la medicul veterinar, chiar si atunci cand totul pare in regula, chiar daca animalul pare complet sanatos. Deoarece, uneori este destul de complicat sa ne dam seama de anumite probleme de sanatate. Exact acelasi lucru s-a intamplat in cazul unei pisici care traia impreuna cu stapanii sai in Ohio.

O vizita de rutina care se incheie cu o operatie

In urma unei simple vizite de control la medicul veterinar, o pisica a fost dusa la spitalul veterinar Rascal. La prima vedere totul parea in regula cu pisica care nu avea niciun semn vizibil de boala. Si totusi…

In realitate, pisica avea stomacul plin cu elastice pentru par. Numai putin de 36 de astfel de elastice au fost scoase din stomacul sau. Cu siguranta, aceasta vizita la medicul veterinar a salvat fara indoiala viata acestei pisici care ar fi putu avea diferite probleme de sanatate daca nu s-ar fi descoperit grozavia.

Impresionati de ceea ce au gasit in stomacul acestei pisici, medicii veterinar din cadrul spitalului veterinar Rascal au impartasit operatia pe Facebook. Un clip video care s-a bucurat de un succes imens deoarece a fost partajata de zeci de ori mai apoi.

Si, din pacate, aceasta poveste care a avut un final fericit, nu este un caz izolat deoarece numeroase sunt pisicile care au tendinta sa inghita elastice de par. Drept urmare, stapanii nu ar trebui sa le lase la indemana pisicilor si sa aiba mai mare grija la corpurile straine pe care pisica ar fi tentata sa le inghita.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here