Si-au injectat camilele cu botox ca sa castige 57 de milioane de dolari

0
7395

12 camile au fost descalificate de la un traditional concurs de frumusete din Arabia Saudita.

Organizatorii au descoperit ca stapanii le injectasera botox pentru a avea sanse cat mai mari la castigarea marelui premiu in valoare de 57 de milioane de dolari.

„Camila este un simbol al Arabiei Saudite. Obisnuiam sa o pastram ca pe o necesitate, insa acum este si o sursa de divertisment”, a declart Fawzan al-Madi, seful juriului.

Camilele au defilat prin fata juratilor si tribunelor pline de spectatori. Membrii juriului au dat note in functie de mai multe criterii: dimensiunile buzelor, ale obrajilor, ale capetelor si genunchilor. Si asta nu e tot. Juratii au tinut cont si de frizura fiecarei camile, dar si de supunerea fata de stapan, informeaza New York Post.

Organizatorii au pus la dispozitia vizitatorilor mai multe magazine de suveniruri, corturi pentru degustarea laptelui de camila, un muzeu in care sunt prezentate cele mai mici si cele mai inalte camile, dar si un planetariu care arata cum calatoreau in trecut arabii prin desert ghidandu-se doar dupa stele.

Festivalul Camilelor se desfasoare in fiecare an in orasul Riad, capitala Arabiei Saudite.Este un concurs care tine 28 de zile, iar premiile totalizeaza 182 de milioane de dolari.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here