Stii care sunt cele mai sic rase de pisici?

0
42330

Sunt frumoase, sunt elegante si sunt in acelasi timp cele mai iubitoare… iata care sunt cele mai frumoase si mai sic rase de pisici.

Rasa bengaleza, cea mai indrazneata. De la pisica leopard a mai pastrat doar aspectul foarte musculos si blana cu pete care are un aspect foarte lucios. Este o pisica foarte inteligenta, temerara si gentila.

Rasa persana, cea mai pretioasa. Cu blana sa opulenta pisica persana este cea mai reprezentata rasa din lume. Este o pisica cu un caracter mai placid, care a fost foarte multa vreme preferata curtilor regale si a expozitiilor feline.

Rasa norvegiana, cea mai cuminte. Este o pisica mai mare, dar extrem de linistita si de cuminte. Si este una din cele mai populare pisici.

Ragdoll, cea mai pacifica. Numele sau inseamna « papusa de carpa». Este o pisica foarte linistita, cu o personalitate foarte puternica si cu o blana care nu prea necesita intretinere.

Main coon, cea mai populara. Este cea mai mare din rasa de feline, cu o statura impozanta, cu labute de leu si cu o musculatura puternica.

British shorthair, cea mai discreta. Capul, ochii, soldurile… totul este rotund la ea si este pur si simplu adorabila. Aceasta pisica isi datoreaza numele originilor sai londoneze si a mosntenit un caracter discret si cea mai blanda voce.

Rasa birmaneza, cea mai seducatoare. Privire in nuante de turcoaz, labute de catifea, o blana foarte matasoasa… raza birmaneza este cea mai fermecatoare. Este o pisica foarte calma si afectuoasa.

Rasa siberiana, cea mai concilianta. Este o pisica care se simte cel mai bine in apartament cu conditia sa i se perie in mod regulat blana foarte stufoasa.

Spyng, cea mai speciala. Este unica, atat in ceea ce priveste caracterul sau, cat si aparenta sa. Este o pisica extravaganta care are nevoie de ingriire speciala.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here