Afla unde poti avea parte de detailing auto executat de profesionisti

0
21828

 

Indiferent de ce marca de masina detii, sau care a fost pretul de achizitie, dorinta ta va fi intotdeauna aceeasi: mentinerea aspectului impecabil pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Pe langa intretinerea si verificarile periodice necesare pentru orice masina, apeleaza si la servicii de car detailing pentru prelungirea duratei de viata a masinii tale. Daca esti din capitala, alege o companie ce ofera servicii profesionale de car detailing Bucuresti la preturi competitive, iar rezultatele obtinute te vor convinge sa apelezi frecvent la acest procedeu.

Care sunt tipurile de car detailing?

Detailingul auto este un procedeu de curatare, ingrijire si restaurare cu o atentie desavarsita la fiecare detaliu, si poate fi de trei tipuri:

  • Detailing interior: este procedeul care se axeaza pe curatarea minutioasa si protectia interiorului masinii tale. Procedeul se executa in mai multi pasi, cativa dintre acestia fiind: aspirarea, curatarea/degresarea/dezinfectarea, eliminarea petelor, curatarea fiecarui element al interiorului din plastic, metal sau sticla, aplicarea de solutii de protectie care sa previna murdarirea, zgarierea sau pierderea luciului, vopsirea diferitelor elemente din plastic;
  • Detailing exterior: reprezinta un cumul de tehnici prin care masina este curatata si restaurata la exterior. Astfel, se spala cu un sampon special, se decontamizeaza, se degreseaza, se polisheaza si se aplica solutii protectoare care sa previna matuirea culorii sau zgarierea vopselei. Unoeri, presupune si vopsire;
  • Detailing motor: este un procedeu care are ca scop curatarea perfecta a motorului in vederea protectiei acestuia pe termen lung si a observarii mai usoare a anumitor probleme. Motorul nu se poate curata cu apa, de aceea necesita ajutorul unui profesionist pentru a-i prelungi durata de viata. Detailingul pentru motor presupune degresare, curatare si indepartare ulei, curatare interior capota si tratarea elementelor din plastic sau cauciuc.

Care sunt avantajele utilizarii serviciilor de car detailing?

  • Imbunatateste sau mentin starea de sanatate: interiorul masinii este un loc ideal pentru diferite bacterii si microbi. Curatarea cu aburi utilizata in car detailing va elimina toate acele microorganisme care iti pot dauna tie si familiei tale;
  • Sporeste siguranta sofatului: in special in conditii meteo nefavorabile sau pe timp de noapte. Farurile perfect curate, fara urme de zgarieturi sau matuire, geamurile protejate de ploaia abundenta sau de mizerie ori stergatoarele perfect functionale sunt cateva dintre lucrurile care te vor ajuta sa conduci in siguranta, iar acestea pot fi obtinute prin utilizarea regulata a serviciilor de car detailing;
  • Economie pe termen lung: banii sunt o resursa de care toti ar trebui sa avem grija, de aceeea este important sa gasesti diferite solutii pentru a-ti reduce cheltuielile. Car detailingul te poate ajuta in acest sens, deoarece interiorul, exteriorul si motorul masinii sunt folosite si protejate in conditii optime, astfel incat tu sa nu cheltui pe revopsire, retapitare sau alte servicii de restaurare care au preturi ridicate;
  • Performanta mai buna a motorului: murdarie adunata la motor este una din cauzele pentru care acesta cedeaza mai usor. Astfel, prin car detailing poti uita de murdarie sau exces de ulei, deoarece totul arata si se pastreaza impecabil pentru mai mult timp.

Descopera oferte competitive doar la Andy`s Garage

Andysgarage.ro, companie specializata in car detailing Bucuresti, executa toate aceste tipuri de curatare in detaliu, plus vopsire piele in cazul tapiteriei deteriorate.

Andy’s Garage este o companie specializata in cosmetica auto, a carei echipa de profesionisti este capabila sa redea aspectul ca nou al oricarei masini. Produsele si instrumentele special create pentru procedeele de detailing auto sunt utilizate cu maiestrie de cei de la Andy’s Garage, cu scopul obtinerii unor rezultate care impresioneaza prin perfectiune.

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here