Economiseste timp si efort cu TCV

0
4284
asigurarerca

Zilele pline si agitate te pot face sa uiti date importante precum ziua in care expira asigurarea RCA. Uite asa te poti gasi in situatia in care sa circuli cu polita expirata si sa risti sa fii sanctionat conform legii. Pentru a nu fi pus in aceasta postura, beneficiaza de serviciile oferite de TCV, o platforma online care iti pune la dispozitie toate asigurarile de care poti avea nevoie. Vei putea astfel sa iti reinnoiesti contractul de oriunde te-ai afla, in doar cateva minute si sa scapi de orice grija. Nu va mai fi nevoie sa programezi zile libere pentru a te putea ocupa de acest aspect atat de important. Obtine orice asigurare auto online, in cel mai scurt timp, prin intermediul platformei TCV si bucura-te totodata de cel mai bun pret cu ajutorul metodelor de calcul RCA!

Obtine orice asigurare auto online, in cel mai scurt timp, prin intermediul platformei TCV si bucura-te totodata de cel mai bun pret cu ajutorul metodelor de calcul RCA!

De ce este importanta asigurarea RCA?

Acest document face parte din suita celor obligatorii pe care legea le impune. De el depinde circularea libera pe drumurile autohtone si europene. In cazul in care un sofer circula in absenta lui, va fi sanctionat cu amenda mare si cu confiscarea certificatului auto.

In cazul unui accident care s-a soldat cu pagube materiale, aceasta polita poate fi singura care sa asigure o intelegere amiabila intre cele doua parti implicate. In cazul in care persoana asigurata este cea care a provocat incidentul, asigurarea poate fi folosita spre a acoperi reparatiile de care pagubitul are nevoie.

Descopera beneficiile incheierii unei asigurari auto cu ajutorul TCV

Brokerul TCV si-a castigat locul fruntas in topurile clientilor datorita avantajelor evidente pe care le ofera acestora.

Birocratia a fost eliminata complet

Dat fiind faptul ca TCV a pus bazele unei platforme online de comanda pentru toate politele auto si nu numai, anumite etape clasice au fost inlocuite cu doar un click. Mai exact, nu va mai trebui sa pierzi timp pe drumuri, la cozi sau in incercarea de a face rost de documentele necesare.

Ai parte de consultanta pe tot parcursul procesului de comanda

La fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgi vei intalni indicatiile de care ai nevoie pentru a o putea indeplini cu succes. Mai mult decat atat, daca ai nevoie de detalii suplimentare, poti accesa oricand serviciul de consultanta, online sau telefonic, pentru a finaliza comanda.

Te bucuri de posibilitatea de a jongla printre oferte

Datorita faptului ca TCV a adunat in acelasi loc oferte ale nenumarate societati de asigurari din Romania, tu vei putea naviga printre toate pana o gasesti pe cea ideala pentru tine. Mai mult decat atat, pentru a avea garantia ca platesti cel mai bun pret, poti apela la metoda de calcul RCA disponibila pe site.

Calculul asigurarii auto iti permite sa analizezi in detaliu preturile disponibile pentru tine si masina ta. Introduci datele solicitate si observa in timp real cum se modifica pretul in cazul in care schimbi perioada de valabilitate sau numarul criteriilor de acoperire pe care polita le acopera. In acest fel, vei observa care societati propun cele mai bune preturi, care practica diferente majore, etc.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine o asigurare auto online

Este foarte usor sa inchei o astfel de polita pe platforma TCV. Trebuie doar sa furnizezi informatiile solicitate despre masina vizata, cat si date cu caracter personal. In functie de acestea iti vor fi recomandate o serie de oferte dintre care sa alegi si sa plasezi comanda. Ulterior vei primi pe email atat contractul pe care sa il semnezi, cat si factura fiscala. Faci plata si ai finalizat intreg procesul, in doar cateva minute, de oriunde te-ai afla.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here