In 2019 Tesla a detronat berlinele germane cu masina sa Model 3

0
7497

Cu 145.846 de exemplare al Model 3 livrate in 2018, Tesla si-a depasit lejer principalii rivali de pe piata pe piata americana in ultimul semestru al anului. O premiera de altfel pentru un model apartinand unei marci americane, un lucru ce nu s-a mai intamplat de zece ani de zile cel putin.

In ultimul trimestru al anului 2018 Tesla a vandut mult mai multe masini decat concurentii sai directi din gama premium. Acestea sunt afirmatiile facute de cabinetul Atherton Research intr-un articol publicat de Forbes. Un lucru este sigur, Tesla a vandut mult mai multe masini decat germanii in categoria regina a gamei premium, berlina.

Model 3 in fata berlinelor germane

Tesla tocmai a facut un prim bilant al celui de-al patrulea trimestru si al intregului ansamblu al anului 2018. Intr-un comunicat, marca americana explica ca a trebuit sa accelereze productia si livrarile incursul ultimelor trei luni ale anului 2018 in special pentru a satisface cele 400 000 de comenzi primite pentru Model 3. Elon Musk a castigat pariul. Cu 145.846 de exemplare produse anul trecut, marca californiana a vandut cele mai multe exemplare din cariera, mult mai multe decat germanii, decat Seria 3, decat Classe C. Un lucru pentru care a fost felicitata de mai multe persoane.

O premiera de altfel pentru o arca americana, o performanta pe care nimeni nu a mai reusit-o de cel putin 10 ani.  Productia anului 2018 inseamna 145.846 de exemplare de Model 3 si 99.394 de Model S si X. Anul trecut, prin urmare, Tesla a livrat de doua ori mai multe masini decat in 2017, intr-un context agitat, intre probleme de productie si numeroasele probleme intalnite de patronul vedeta, Elon Musk.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here