Noul Ford Evos a fost dezvaluit la Shanghai

0
9792

Ford, a prezentat cu ocazia Salonului 2021 de la Shanghai, noua masina care va inlocui modelul de Mondeo. Este vorba despre Evos, un model la jumatatea drumului dintre berlina si SUV. Dar sosirea sa este inca nesigura in ceea ce priveste piata europeana. Nu mai exista niciun suspans in ceea ce priveste viitorul masinii Mondeo.

Dupa ce a fost o berlina traditionala timp de aproape 3 decenii este gata sa predea stafeta unei noi generatii. Nu este deci de mirare ca s-a indreptat inspre lumea masinilor SUV. Masina Evos care a fost prezentata la Salonul de la Shanghai se afla la frontiera dintre SUV si un break mai inalt. Si parca ne duce putin la gandul la masina Citroën C5.

Foarte zgarcit insa in ceea ce priveste informatiile despre noul model, constructorul american inca nu a precizat care sunt dimensiunile noii sale masini. Din imagini ne putem da seama insa ca in inaltime a crescut destul de mult. Inauntru insa, imaginile prezentate dezvaluie un habitaclu inedit.

Pentru multimedia, Ford a optat pentru un ecran cu touch de 27 de inchi ! Iar cele doua ecrane reunite ale sale au o latime de 1, 10 metri. Este foarte spectaculos, dar unii sunt de parere insa ca nu este nici foarte rafinat, nici foarte original.

Construit pe aceeasi baza ca si Kuga, Evos va mosteni logic, o mare parte din motorizarile sale, cu exceptia celei Diesel. Se vor putea astfel alege variantele pe benzina, hibride si hibride reincarcabile. Nu se stie insa ce forma va lua aceasta masina in Europa. Ford a anuntat de altfel, ca Evos nu va ajunge pe batranul continent in aceasta forma. Prima data va putea fi cumparata in China si mai apoi in America unde Mondeo a disparut de ceva vreme.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here