O serie limitata Urban Stepway pentru Dacia Sandero

0
6426

Dacia a decis sa suplimenteze gama Sadndero cu o noua serie limitata, Urban Stepway. Introducand aceasta noutate, producatorul romanesc de automobile ofera posibilitatea de a avea o masina imbunatatita fata de modelul clasic Dacia Sandero Stepway.

Pe plan estetic, Urban Stepway seamana cu modelul Stepway pe care il cunoastem toti deja insa sunt cateva imbunatatiri –  o distanta mai mare la sol, de +41mm, o grila cromata, un stain crom cu aspect de ski in fata si bare de acoperis dintr-un metal inchis la culoare, aer condtionat manual, scaunul soferului reglabil, volanul si centura dar si tapiterie in trepte. Traversele situate pe plafon ii confera mai multa prestanta.

In ceea ce priveste echiparea, Urban Stepway nu este atat de dotata ca si Sandero . Pastreaza Dacia  Plug&Music (radio, jack, prize USB, telefonie Bluetooth cu comenzi pe volan). Computerul de bord, oglinzile electrice lipsesc si ele de la apel.

Tapiteria  a suferit si ea modificari, Dacia a decis sa treaca la o tapiterie de culoare neagra, mult mai rezistenta la murdarie insa a dat dovada de lipsa de inspiratie atunci cand au ales paleta de culori care numara doar 3 nuante in timp ce Dacia Sandero numara numai putin de 11.

Fanii tuningului vor fi incantati sa descopere doua posibile surse de inspiratie. Care sunt acestea? In primul rand, farurile cu un fundal fumuriu si evacuarea, mai precis capatul cromat. Un artificiu de efect. Jantele au un design putin diferit, mult mai elaborat fata de ceea ce ne-a obisnuit cei de la Dacia.

Nu se stie inca pretul exact al lui Urban Stepway insa zvonurile spun ca nu ar trebui sa coste mai mult de 9000 de euro in versiunea cu motor de 1.6 litri.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here