Prestigeasig in serviciul oamenilor prevazatori

0
4590
tx1

Oamenii doresc sa isi protejeze tot ceea ce au de pret, iar https://prestigeasig.ro/ este firma care prin tot ceea ce ofera le incurajeaza spiritul prevazator. De pilda, masina se cumpara cu mari eforturi si de ea depinde mobilitatea familiei: mersul la serviciu, dusul si adusul copiilor de la scoala sau gradinita, aprovizionarea, plecarea in concedii. Aflandu-se mereu in traficul infernal este unul dintre cele mai expuse bunuri ale omului. Ea poate fi lovita de un conducator auto neatent sau poate lovi la randul ei alte masini.

O tamponare dintre doua masini produce pagube si uneia si alteia. Pe site-ul firmei prezentate mai sus exista doua tipuri de asigurari auto: asigurare de raspundere civila auto RCA si asigurare auto CASCO.

Dar si locuinta este expusa riscurilor. Cand bate vantul cu peste 100 de kilometri la ora, ea sta in bataia acestuia. Forta dezlantuita a acestuia poate lua acoperisul pe sus in cateva minute. Un cutremur de pamant poate provoca avarii chiar si celei mai solide case. O asigurare valabila inseamna economisirea unor bani necesari pentru eventualele reparatii ale casei, in cazul in care aceasta este distrusa de un incendiu, de un uragan sau de caderile masive de zapada. Nimic nu este mai dureros decat pierderea casei si incapacitatea de a o repara sau de a construi alta in locul ei. Sunt oameni care din munca lor de o viata au ramas cu hainele de pe ei, mirosind a fum, cu cateva acte intr-o sacosa si atat! Neavand asigurare, si-au dat seama de faptul ca au pierdut tot.

La tinerete, omul trece mai usor prin necazuri, fiindca este sanatos si are energia necesara sa munceasca sa isi faca sau sa isi cumpere din nou ceea ce a pierdut. La batranete insa pierderea este cumplit de greu de acceptat, fiindca omul stie ca nu mai poate sa reconstruiasca.

O asigurare pentru casa ar trebui sa fie facuta si de catre cei tineri si de catre cei batrani, fiindca toti au nevoie de locuinta.

Asigurarea de calatorie in strainatate este la fel de importanta. Nu se poate pleca din tara, fara protectie. Riscurile sunt din ce in ce mai mari , acest aspect fiind demonstrat de catre pandemie si razboi. Cine ar fi crezut ca in epoca moderna sa existe amenintari in fata carora intreaga putere a omului sa paleasca?

Asigurarile de viata si cea de sanatate sunt indispensabile, fiindca oamenii trebuie sa prevada si clipele mai putin faste ale vietii. Ei trebuie sa depuna eforturi sustinute sa isi pastreze sanatatea, dar sa se asigure si in cazul in care s-ar imbolnavi inopinat. Ce inseamna o asigurare de viata sau de sanatate?

Rezervarea celor mai bune ingrijiri la clinicile particulare dotate din tara si obtinerea unei sume lunare din care cel care si-a pierdut capacitatea de munca pentru un timp sa poata supravietui si sa nu devina o povara pentru familia sa.

Prioritate in efectuarea testelor, accesul la analize sunt alte avantaje ale asigurarii de sanatate. Multe dintre interventiile costisitoare pot fi decontate total sau partial gratie acestei asigurari.

Asigurarea marfurilor care ajung in alte state facuta atat de transportatori, cat si de catre producatori. Sunt marfuri care sunt foarte scumpe si in cazul unui accident sau al unor jafuri asupra camioanelor aflate in tranzit prin zone periculoase, acestea trebuie sa fie asigurate.

Oamenii care isi castiga existenta din agricultura trebuie sa se familiarizeze cu asigurarile agricole, daca vor sa nu munceasca in zadar si sa isi piarda investitiile.

Multi au sere, iar vantul puternic sparge geamurile si pune la pamant plantele. S-a investit in sere, in rasaduri, plus munca si in cazul in care nu exista nici asigurarea, pierderea este totala. Exista agricultori care s-au imprumutat sa puna grau, floarea-soarelui sau rapita. In anii secetosi, plantele se usuca in cel mai scurt timp. Asigurarea inseamna recuperarea partiala a prejudiciului.

Asigurare malpraxis in cazul in care cineva comite o eroare profesionala. Sunt firme de contabilitate, cabinete de avocatura, cabinete stomatologice, clinici de infrumusetare care poseda astfel de garantii.

Clientii apreciaza prevederea acestor furnizori de servicii si cererile cresc simultan cu asigurarea profesionala.

Portofoliul acestui broker de asigurari este vizibil pe site, impresionand pe cei care il analizeaza. In prezent, exista 1 186 348 de asigurari incheiate si valabile inca, iar numarul lor se afla in plin progres, fiindca toti clientii vechi aduc altii noi, fiind multumiti de ceea ce ofera asigurarile.

253 269 de asigurati s-au declarat 100% multumiti atat de comunicarea cu brokerii de asigurari, cat si de avantajele pe care le aduc asigurarile si seriozitatea contractului. Exista 18 puncte de lucru la care se adauga si site-ul firmei de pe care se pot configura asigurari. Cei 78 de colaboratori sunt puternici si seriosi.

Prestigeasig ii invata pe romani sa pregateasca din timp ziua de maine si sa ia in calcul toate riscurile. Este ca si cum cineva nu pleaca fara umbrela de acasa, chiar si cand e soare puternic afara, fiindca nu doreste ca ploaia sa il surprinda nepregatit.

Omul modern invata sa se adapteze lumii dezvoltate, dar nesigure in care traieste. Astazi totul pare sa straluceasca, maine poate veni o zi mohorata, de aceea asigurarile sunt foarte importante.

Oamenii responsabili nu se urca la volan fara sa posede a asigurare auto care sa acopere toate daunele posibile. Costa asa de putin o asigurare, dar aduce beneficii atat de mari, incat romanii ar trebui sa solicite acum asigurare auto, asigurare de sanatate si asigurare de locuinta.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here