Renault-Nissan se aliaza cu Waymo pentru masina autonoma

0
3162

Un parteneriat de care este interesat, printre altele si Mitsubishi.

Viitorul automobilelor este fara indoiala electric si sistemele autonome fac fara indoiala parte din tehnologia la moda actualmente. Alianta Nissan-Renault-Mitsubishi a inteles bine acest lucru. Dornica sa profite de beneficiile aduse de noile tehnologii, aceasta a semnat un parteneriat de anvergura cu Waymo, o intreprindere ce apartine Google, care poseda cea mai mare flota de vehicule autonome din lume. Gigantul american este fericit sa anunte acest parteneriat care este axat pe evaluarea oportunitatilor existente pe piata pentru a veni cu un cadru comercial, legal si reglementar in domeniul automobilului autonom in Franta si in Japonia.

Este ocazia ideala pentru Waymo de a scoate in evidenta toate beneficiile acestei tehnologii autonome pe scena mondiala prin intermediul unui parteneriat inovant. Aceste cuvinte ii apartin lui John Krafcick, presedintele Waymo. Datorita anvergurii internationale de care se bucura Alianta, Waymo Driver poate veni cu solutii de mobilitate diferentiate pentru a le oferi o securitate deplina utilizatorilor si sa vina in sprijinul livrarilor comerciale in Franta, Japonia dar si in alte tari.

De cealalta parte, Thierry Bollote se felicita in egala masura pentru acest nou parteneriat in timp ce Alianta Nissan-Renault isi doreste sa progreseze in ceea ce priveste tehnologiile de viitor. Acest parteneriat va accelera fara indoiala angajamentele Renault si Nissan, deschizand noi perspective in ceea ce privste serviciile de mobilitate autonoma.

Cei 16 milioane de kilometri parcursi de catre flota autonoma oferita de Waymo ii ofera in mod evident mai multa incredere companiei Nissan si presedintelui sau, Hiroto Saikawa. Acesta a declarat a principala lor ambitie este aceea de a fi primii furnizori de mobilitate autonoma de pe piata. Waymo este deja un pionier recunoscut in acest domeniu.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here