Rent-a-car-otopeni.ro serviciul de rent a car Bucuresti cu livrare gratuita in oras si aeroport

0
4131
inchirieri auto aeroport

Oricine doreste sa economiseasca de fiecare data cand opteaza pentru achizitionarea unui produs sau a unui serviciu. Reducerile sunt cele care fac diferenta intre companii, intotdeauna clientul va alege cea mai avantajoasa sau mai ieftina oferta. Daca ar fi sa discutam despre serviciile de rent a car, lucrurile nu sunt intotdeauna atat de simple, nu de fiecare data ce este ieftin este si de buna calitate. Daca vei ajunge pentru o perioada scurta in capital si vei avea nevoie de un mijloc de transport, iar firmele de inchirieri masini ti se par o variant ideala, nu uita sa te informezi in ceea ce priveste seriozitatea acestora, asupra conditiilor pe care trebuie sa le indeplinesti si nu in ultimul rand asupra preturilor practicate si a garantiei. In continuare cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti vor pune la dispozitie informatiile de care ai cea mai mare nevoie pentru a putea allege cea mai buna variant.

La ce se refera un serviciu de rent a car?

Inchirierea unei masini presupune intrarea in posesia acesteia pentru o perioada determinate de timp. O masina se inchiriaza in urma semnarii de catre client a unui contract, in acesta sunt trecute atat drepturile cat si obligatiile pe care le au clientii pe toata perioada cat au in posesia lor masina. Nu uita ca esti responsabil de intretinerea acesteia si de buna ei functionare. Plata serviciilor se va calcula in functie de clasa masinii, de numarul zilelor de inchiriere si nu in ultimul rand de politica companiei de rent a car Bucuresti cu care alegi sa colaborezi.

Cum se plateste si care este modul de calcul?

Trebuie sa achitati costul fiecarei zile de inchiriere, durata minima este de 72 de ore la marea majoritate a societatilor de inchirieri masini. De exemplu daca doriti sa inchiriati o masina pentru o perioada de 10 zile, va trebuii sa inmultiti costul pe zi al masinii care de cele mai multe ori este exprimat in euro, cu 10, adica numarul de zile cat veti avea masina. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat costul zilei de inchiriere va fi unul mai mic, la unele modele din clasa economica ajungand si la 9 euro pentru 1 zi de inchiriere. Pe langa plata zilelor, va trebuii sa mai luati in calcul si garantia, aceasta taxa se va percepe tot in momentul semnarii contractului, iar valoarea ei este stabilita in functie de clasa din care face parte masina pe care o inchiriati, potrneste de la 100 de euro si poate ajunge la cateva sute in cazul masinilor de lux. La sfarsitul perioadei, aceasta suma de bani va este inapoiata daca masina va ajunge la destinatie in aceiasi stare in care a fost preluata, fara sa prezinte defectiuni create din vina dumneavoastra. Aveti insa mare grija la semnarea contractului, multe agentii profita de neatentia clientului si nu bifeaza in contractual de inchiriere daunele pe care masina le avea in momentul in care o inchiriati, chiar daca va dura mai mult timp, incercati sa verificati starea tehnica si estetica a masinii intr-un mod cat se poate de amanuntit.

Limita de km si restituirea masinii

Marea majoritate a societatilor de rent a car Bucuresti, impugn o anumita limita de km pentru fiecare inchiriere. Aceasta se stabileste in functie de numarul zilelor. De cele mai multe ori va sunt oferiti in mod gratuity maxim 100 de km pe zi. Daca insa doriti sa beneficiate de un numar nelimitat de km, puteti opta in semnarea unui contract de inchirieri auto cu cei de la Rent-a-car-otopeni.ro acestia ofera gratuity un numar nelimitat de km pentru inchirierile mai mari de 7 zile.

Restituirea masinii la finalul contractului va trebuii sa fie facuta in aceiasi locatie de unde a fost masina ridicata. Exista insa si societati care se respecta si pot veni sa ridice autoturismul de la sediul clientului, sau in cazul in care se inchiriaza o masina din aeroport, la terminalul plecari.

Ce trebuie facut in situatria unui accident?

In primul rand daca ati fost implicat intr-un accident rutier, cauzat din vina dumneavoastra sau a altui participant la traffic, trebuie ca in cel mai scurt timp sa luati legatutra cu compania care v-a pus la dispozitie masini de inchiriat Bucuresti si sa urmati sfaturile pe care aceasta vi le ofera. In situatia in care de vina a fost un alt participant la traffic, va trebuii sa intocmiti cu acesta o asigurare amiabila, daca exista victim anuntati in cel mai scurt timp si autoritatile. Daca accidental s-a produs din vina dumneavoastra va trebuii sa suportati partial sau integral costul de reparatie al masinii. Daca insa optati pentru o asigurare full casco veti avea raspundere zero in orice fel de situatie.

Situatii in care serviciul de rent a car este o optiune destul de buna

Trebuie sa participi la o intalnire de afaceri sau la un eveniment, in acest sens o companie de inchirieri auto poate fi o optiune extreme de avantajoasa, atat din punct de vedere al preturilor practicate cat si datorita calitatii de care dau dovada masinile disponibile pentru inchiriere. La Rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa inchiriezi o gama variata de masini, de la cele economice si pana la ultimele modele de masini de lux. Daca nu deti un permis de conducere sau esti un om de afaceri extreme de ocupat, poti sa inchirezi masina impreuna cu un sofer de la companie. Daca esti contratimp, sau ai masina in service poti conta oricand pe serviciile unei astfel de societati, masina iti va putea fi livrata la destinatie in maxim 2 ore de la rezervarea pe care o faci telephonic sau prin intermediul siteurilor de rent a car.

De ce Rent-a-car-otopeni.ro este un partener de incredere pentru rent a car Bucuresti?

Aceasta companie se afla in topul preferintelor celor care aterizeaza in aeroportul Otopeni si au nevoie de un mijloc de transport cat se poate de rapid si de efficient pe toata perioada sederii in Romania. Masinile de la aceasta companie pot fi livrate in aeroport indifferent de ora de aterizare, vin cu plinul facut de carburant si toate taxele incluse. In functie de bugetul detinut de client pot fi inchiriate masini din gama economica, masini de lux sau chiar masini cu 9 locuri pentru grupuri mai mari de personae.

Rent-a-car-otopeni.ro pune la dispoziția celor interesați soluții profesionale, constând într-o flotă de mașini care au beneficiat de toate verificările tehnice care se impun, astfel ca utilizatorii să aibă siguranță deplină la volan. Curatenia masinilor este si aceasta impecabila, astfel o sa va bucurati de cea mai placuta experienta cu aceasta companie.

Daca sit u esti unul din clientii interesati sa inchirieze o masina de buna calitate cu toate taxele la zi poto conta pe cele mai bune si accesibile oferte in materie de rent a car Bucuresti la Rent-a-car-otopeni.ro companie cu servicii inegalabile, gata oricand sa raspunda celor mai exigente solicitari in domeniu, preturi extreme de accesibile. Livrarea autoturismelor poate fi facuta atat in aeroport cat sip e raza orasului, in functie de preferintele clientilor. Cu aceasta companie veti calatorii in siguranta si veti avea parte de cea mai placuta experienta.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here