A 44-a editie a Festivalului de la Deauville a inceput

0
3111

Festivalul american de Film de la Deauville a ajuns la editia cu numarul 44. Juriul a defilat cu aceasta ocazie pe covorul rosu. Juriul este compus din actrita Sara Giradeau, cantaretul Alex Baupin, romanciera Leila Slimani, comedienii Leila Bekhti, Sandrine Kiberlain (totodata presedintele juriului) si Sabine Azema, realizatorii Stephane Brize, Xavier Legrand si Pierre Salvadori.

A 44-a editie a Festivalului de Film american de la Deauville a inceput duminica seara printr-un omagiu adus actorului australian Jason Clarke, cap de afis in filmul de deschidere, Le Secret des Kennedy. Actorul american Jason Clarke intepreteaza rolul lui Ted Kennedy in acest film al lui John Curran care revine asupra accidentului de masina din anul 1969 in care Kennedy si-a pierdut viata. Aceasta drama a pus punct sanselor fratilor JFK de a ajunge la Casa Alba.

Pe data de 7 septembrie urmeaza un alt omagiu, unui monument de la Hollywood, actorului Morgan Freeman si eroinei din Sex and The City, Sarah Jessica Parker. Duminica, Melanie Laurent urmeaza sa isi prezinte primul film american, Galveston, o adaptare a primului roman al celui care a creat True Detective, Nic Pizzolatto. Aceasta se va afla alaturi de tanara actrita americana Elle Fanning care joaca in acest film al carui lansare oficiala este prevazuta pentru data de 10 octombrie. Pentru aceasta a 44-a editie a festivalului sunt prevazute mai multe vedete din lumea filmului : Kate Beckinsale, John C. Reilly, Joaquin Phoenix si vedeta filmului pentru adolescenti „Divergente”, Shailene Woodley. 62 de filme vor fi proiectate in cadrul acestei editii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here