A Quiet Place, succes enorm in box-office-ul american

0
3111

Cine s-ar fi asteptat la succesul enorm de care se bucura filmul A Quiet Place in box-office-ul american? Poate nici macar Paramount. Cu un buget de peste 186 de milioane de dolari, acest lung metraj in genul horror, recent lansat in cinematografele de peste hotare a luat pe toata lumea prin suprindere, inclusiv pe studioul producator.

A Quiet Place, film care spune povestea unei familii care incearca sa supravietuiasca sub amenintarea unei creaturi care ataca la cel mai mic zgomot scos este dovada vie ca un film de categoria B, adica cu un film redus, se poate bucura de un succes enorm in box-office. Si ca genul horror inca mai are destui adepti in lumea intreaga. Inca din primul week-end de lansare in box-office-ul american, prin luna aprilie, filmul a facut senzatie si a reusit sa detroneze un film celebru, Ready Player One al lui Steven Spielberg. In plus, a reusit sa depaseasca performantele obtinute de un alt film din acest gen, Conjuring.

Incantat de acest succes obtinut, studioul Paramount a anuntat o urmare a acestui film, anul viitor probabil. Cu siguranta aceasta continuare nu era in plan insa acelasi lucru se poate spune si despre succesul acestui film, ca nu era prevazut.

Lung-metrajul A Quiet Place de John Krasinski care joaca in acest film alaturi de sotia sa, Emily Blunt a debutat deci pe locul 1 in box-office-ul american dupa incasari de peste 50 de milioane de dolari.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here