Avengers, Black Panther…cine este Winston Duke?

0
3927

In US, un film horror realizat de catre Jordan Peele (Get Out), Winston Duke interpreteaza rolul unui tata de familie confruntat cu o amenintare teribila. Cu aceasta ocazie, vom vorbi despre acest comedian cu un fizic impozant (masoara numai putin de 1 metru 96cm) care s-a facut cunoscut publicului jucand rolul nemilosului razboinic M’Baku in Black Panther.

Nascut la Tobago, Winston Duke se muta impreuna cu mama sa si sora sa in Statele Unite ale Americii la varsta de 9 ani. Absolvent de Arte, participa la diverse piese de teatru inainte de a face primii pasi in fata camerei cu New York – Special Unit, serial in care apare intr-un episod. Tanarul actor intepreteaza mai apoi un personaj mai consistent in serialul Person of Interest creat de Jonathan Nolan si produs de J.J. Abrams, cel al lui Dominic Besson, seful unei gasti de infractori.

Winston Duke joaca mai apoi in cateva episoade ale serialelor The Messenger, Major Crimes si Modern Family inainte de a fi ales pentru a interpreta unul din personajele din Black Panther, filmul cu numarul 18 din universul Marvel care s-a bucurat de un succes considerabil in fata publicului. Aici l-a intepretat de M’Baku, seful unui trib. Urmeaza roluri in Avengers : Infinity War (2018) si Avengers : Endgame (2019).

Mai apoi, Winston Duke intra in pielea unuia din protagonistii din filmul US, alaturi de o actrita pe care o cunoaste bine, Lupita Nyong’o. In acest film actorul interpreteaza doua roluri – cel al unui tata de familie si cel al dublului sau malefic.

In curand, il vom putea vedea pe Winston Duke in filmul Wonderland, o noua colaborare intre realizatorul Peter Berg si actorul sau fetis Mark Walhberg. Va mai juca si in thrillerul Heroine pus in scena de Daniel Casey, in care o tanara femeie asista la rapirea organizata de un grup de albi.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here