Cadou special de la Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de Ziua Îndrăgostiților

0
11322

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, Ben Affleck i-a făcut cadou iubitei sale, Jennifer Lopez, un videoclip pentru piesa ei „On My Way” pe care l-a realizat el însuşi, relatează online ziarul spaniol ABC.

Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52) au avut în urmă cu aproape două decenii o relaţie timp de doi ani şi chiar şi-au anunţat logodna în 2002, însă nunta prevăzută pentru 2003 a fost anulată.

Motivul principal al despărţirii celor doi au fost neînţelegerile legate de contractul prenupţial pe care JLo i-l propunea spre semnare lui Ben şi care îl restricţiona pe actor din punct de vedere comportamental şi financiar.

După 18 ani, în vara anului 2021 cuplul Bennifer – acronimul lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck – a revenit mai puternic ca niciodată, iar cei doi actori se afişează din nou împreună mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca oricând.

Pe 14 februarie, Ben a dorit să-şi demonstreze dragostea printr-un videoclip pe care el însuşi l-a regizat pentru piesa „On My Way”, interpretată de Jennifer Lopez în filmul „Marry Me” şi pentru care a folosit imagini din viaţa lor reală.

„Voi împărtăşi cu voi ceva foarte special şi personal, pe care în mod normal nu l-aş împărtăşi decât prietenilor apropiaţi”, a scris JLo, postând pe site-ul său clipul primit de la Ben de Ziua Îndrăgostiţilor.

Actorul american Ben Affleck este bucuros că nu mai trebuie să joace roluri de june-prim şi adoră să interpreteze de acum înainte personaje mai raţionale şi mai profunde, pentru care poate să se inspire din experienţele lui de viaţă, atât din cele bune, cât şi din cele nefericite, informează AFP miercuri.

Vezi si:  Spider Man, în fruntea vânzărilor în SUA

Au trecut aproape 25 de ani de când superstarul hollywoodian a devenit celebru cu filmul „Good Will Hunting”, în care Robin William l-a interpretat pe mentorul unui tânăr excepţional, jucat de Matt Damon. Ben Affleck şi Matt Damon, prieteni din copilărie, au câştigat atunci premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here