Care este cel mai infricosator film horror conform stiintei?

0
13872

In momentul in care stiinta se implica in cinema, intotdeauna rezultatele sunt surprinzatoare. Un raport stiintific a incercat sa stabileasca cel mai infricosator film horror al tuturor timpurilor. Si este vorba vorba despre un lung metraj destul de recent.
Un studiu pentru a stabili cele mai infricosator film horror al tuturor timpurilor
Un nou studiu efectuat de catre Broadbandchoices, via Forbes intitulata Science of Scare Project pentru a desemna cel mai infricosator horor al tuturor timpurilor. 50 de persoane de varste diferite au fost alese pentru a viziona peste 100 de ore de filme horror.

Urmarind frecventele cardiace ale participantilor la studiu, observatorii au putut determina o lista cu 35 de filme, cele mai infricosatoare din istoria cinematografiei.

Si, invigatorul este…
Filmul Sinister s-a clasat in topul clasamentului. Conform raportului, filmul lui Scott Derrickson este considerat cel mai angoasant din lume. Frecventa cardiaca medie a unei fiinte umane in repaos este de 65 de batai pe minut (BPM). In timpul difuzarii acestui film, ritmul cardiac al spectatorilor a urcat la o medie de 86 BPM si la un maxim de 131 BPM.
Lansat in 2012, Sinister a fost extrem de bine primit de catre critica. Apartinand lui Ethan Hawke, filmul spune povestea familiei Ellison, care este nevoita sa lupte cu toate puterile impotriva demonului Bagul, despre care se spune ca este devorator de copii, un zeu minor din epoca Babiloniana.

Filmul s-a bucurat de un succes enorm in box-office cu peste 82 de milioane de dolari cu un buget de doar 3 milioane de dolari. O continuare a vazut lumina zilei in 2015, realizata de catre Ciaran Foy, fara sa se bucure insa de acelasi success.
Restul clasamentului este compus din alte filme importante ale genului. Insidious se plaseaza pe locul doi. Restul topului este compus din Conjuring, Paranormal Activity, It Follows, Mister Babadook, The Descent si The Visit.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here