Contagion: actorii din distributia filmului ne indeamna sa respectam izolarea

0
5304

Actorii din filmul Contagion au facut echipa pentru a cere populatiei sa respecte masurile de securitate pentru a evita propagarea Covid-19.

Recent, actorii din filmul Contagion s-au exprimat prin intermediul unor clipuri video in care roaga populatia sa ii asculte pe medici si sa respecte toate masurile de securitate impuse. De mai multe saptamani deja, locuitorii din mai multe tari, inclusiv a noastra, sunt rugati sa ramana in case si sa nu iasa doar pentru a-si asigura necesitatile cu scopul de a lupta impotriva Covid-19. Cat despre celebritati, din ce in ce mai numeroase sunt cele care se exprima cu privire la pandemia cu coronavirus si masurile de respectat.

Majoritatea au declarat ca isi doresc un vaccin insa sanatatea societatii noastre se afla in mainile tuturor. Este o alegere, insa o alegere pe care trebuie sa o luam cu totii impreuna.

Fictiunea in ajutorul realitatii. Actrita franceza care a jucat in filmul Contagion a lui Steven Soderbergh care a fost lansat in 2011 este indragita Marion Cotillard. Filmul spune povestea expansiunii unui virus ucigas care a pornit din China si urmareste destinul mai multor personaje afectate de acest virus. Un film care a devenit in mod evident un ecou al actualitatii. In acest film,Marion Cotillard interpreta rolul unei dcotorite care lucra pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii. In film mai joaca actori precum Matt Damon sau Laurence Fishburne. Si acestia au difuzat clipuri video pe retelele lor de socializare pentru a sensibiliza populatia. Aceste clipuri au drept scop difuzarea de informatii bazate pe informatii stiintifice, sloganul fiind Spread Facts, No Fear. Ramane de vazut daca acest mesaj a fost inteles de toata lumea. Inca de la raspandirea acestui virus parsiv, filmul Contagion a ajuns in topurile descarcarilor pe platformele de streaming.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here