Ehrengard: The Art of Seduction: o comedie fermecatoare

0
3723

Netflix a lansat filmul danez Ehrengard sau arta seductiei, o comedie de epoca usoara si plina de farmec.

Synopsis: Insarcinat sa il invete pe un print timid arta seductiei, Cazotte, un expert (autoproclamat) in dragoste, se afla in centrul unui scandal la curtea regala, dar si al unei iubiri neasteptate si surprinzatoare.

Ne indreptam spre regatul Babenhausen, unde Marea Ducesa il insarcineaza pe Cazotte sa il initieze pe Printul Mostenitor in tainele iubirii, pentru a-i asigura succesiunea la tron. O misiune perfect indeplinita… sau aproape! Tanara printesa ramane insarcinata inainte de nunta, punand in pericol succesiunea ravnita de cativa verisori insetati de putere. Familia regala se refugiaza in castelul Rosenbad pentru a ascunde sarcina. In acelasi timp, Cazotte cade sub vraja lui Ehrengard, domnisoara de onoare insarcinata sa aiba grija de printesa. Convins ca este un expert in seductie, Cazotte dezamageste curand…

Bazat pe romanul best-seller al lui Karen Blixen, „Ehrengard sau arta seductiei” a facut totul pentru a crea aceasta comedie usoara si fermecatoare. Bille August, laureat al premiului Oscar si de doua ori medaliat cu aur la Cannes, regizeaza filmul. Decorurile si costumele somptuoase au fost concepute chiar de regina Margrethe a II-a a Danemarcei. La toate acestea se adauga o distributie frumoasa (Sidse Babett Knudsen („Borgen”), Mikkel Boe Følsgaard („The Rain”, „October”), Alice Bier Zanden („The Night Manager”), totul reuseste sa seduca cu usurinta spectatorul.

Margareta a II-a a Danemarcei joaca un rol important in film

Chiar daca este un film istoric, Ehrengarde sau arta seductiei este, de asemenea, plin de momente de comedie. Mikkel Boe Følsgaard ofera o interpretare excelenta in rolul lui Monsieur Cazotte, un artist fermecator si seducator. Pentru cei care se asteapta la o atmosfera ca la Bridgerton, atmosfera este total diferita si mai usoara. De retinut ca costumele si decorurile au fost concepute de Margaret a II-a a Danemarcei, regina Danemarcei insasi, care s-a dedicat multor activitati artistice in anii 1970.

Pe scurt, umorul si lejeritatea fac din aceasta comedie-romanta de epoca un mare succes. O distractie placuta care va cuceri fanii genului.

Sursa: http://www.cinereflex.com/ehrengard-ou-lart-de-la-seduction-comedie-legere-pleine-de-charme/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here