Halloween Ends: ultima runda dintre Michael Myers si Laurie Strode

0
3264

Dupa Halloween Kills, film lansat in anul 2021, a venit timpul ca Michael Myers si Laurie Strode sa isi incheie socotelile. Insa, se va intampla acest lucru, care va fi deznodamantul?

Halloween Ends: ultimul duel

In 2018, realizatorul american David Gordon Green si scenaristul Danny McBride au facut un pariu, acela de a oferi o continuare directa pentru Halloween realizat de catre John Carpenter. Astfel, actiunea filmului are loc la 40 de ani distanta dupa atacul baby-sitter-elor din Haddonfield, atac care a lasat-o pe Laurie Strode profund traumatizata. Intepretata tot de Jamie Lee Curtis, se pregateste sa il infrunte inca o data pe Michael Myers, care a reusit sa evadeze din inchisoarea in care a stat mai bine de 40 de ani.

Ultima parte, Halloween Ends are sarcina dificila de a oferi o concluzie filmului si mai ales sa ofere o infruntare finala intre Michael si Laurie. Realizat tot de David Gordon Green, se va desfsura la patru ani distanta de la crimele de la Haddonfield. Michael a disparut si Laurie a inceput sa isi revina dupa ce a trait un veritabil infern de-a lungul vietii.

Cei care asteaptau o baie de sange vor fi dezmagiti. In ciuda unor scene destul de creative, kill cont-ul nu prea are loc. Tratarea personajului lui Michael drept un simplu muritor dupa ce a fost ridicat la rangul de creatura aproape supranaturala nu functioneaza in aceasta saga. Aceasta ultima parte risca sa fie pentru multi teribil de expeditiva, risca sa dezamageasca. Din cauza ca a trait ultimii patru ani ca un paria, Myers a ajuns o umbra. Pentru pima data, apare slabit, uman. O alegere destul de curajoasa din partea realizarorului si scenaristilor….

Aceasta ulima parte nu face onoare personajului. Halloween Ends este in cinematografe deja din data de 12 octombrie 2022.

Sursa: https://www.cineserie.com/critiques/cine/halloween-ends-dernier-round-entre-michael-myers-et-laurie-strode-5453388/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here