Into the Wind: prima dragoste estivala sub forma de terapie

0
1428

In luna februarie, Netflix ne face sa ne fie dor de vara cu filmul polonez, Into the Wind. O prima dragoste estivala pentru Ania si Michal, pe coastele marii Baltice.

Nu in Spania, nici in Italia, ci in Golgul Gdansk ne duce acest film, in nordul Poloniei. Ania, una din cele mai bune studente la Medicina din anul sau isi petrece aici vacanta impreuna cu tatal sau si cu noua sa mama vitrega. Se intalneste cu Michal, un instructor de kitesurf care, impreuna cu prietenii sai, profita din plin de vara si de soare, de libertate si de viata in general. Insa, aceasta dragoste la prima vedere se dovedeste a fi mult mai mult decat o aventura de o vara pentru Ania…

Totul incepe intr-un mod cat se poate de clasic. Doua lumi radical diferite care se interesecteaza la un moment dat din intamplare. Ania, o studenta bogata si inteligenta se cazeaza intr-un hotel de lux. Si Michal, un kitesurfer atragator, genul „hippie”, cu o masina veche si uzata si prietenii sai, la fel de saraci ca si el. La toate acestea adaugam un anturaj compus dintr-un tata super protectiv si prieteni gelosi pe relatia dintre el si Ania si ansamblul inglobeaza rapid toate cliseele genului. Scenele romantice sunt reusite insa nu sunt de ajuns pentru a crea un film bun.

Acelasi lucru este valabil si in cazul scenelor de kitesurf, filmate superb. In ciuda faptului ca a urmat sedinte de terapie, Ania nu reuseste sa treaca peste decesul prematur al mamei sale, survenit in urma cu cativa ani. Acelasi lucru este valabil si in cazul tatalui sau, in ciuda sosirii unei noi femei in viata sa. Sa fie Michal motivul pentru care Ania are din nou pofta de viata?

Vezi si:  Me Time: Kevin Hart si Mark Wahlberg in duet pentru o comedie Netflix

Into the Wind este un film perfect pentru pasionatii de comedii romantice pentru adolescenti. Alchimia dintre actorii Sonia Mietielica si Jakub Sasak reprezinta atuul major al filmului realizat de catre Kristoffer Rus.

Sursa: http://www.cinereflex.com/la-force-du-vent-un-premier-amour-estival-en-forme-de-therapie/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here