Me Time: Kevin Hart si Mark Wahlberg in duet pentru o comedie Netflix

0
918

Ambii au trecut deja pe la Netflix si iata ca acum au un proiect in comun. Mark Wahlberg isi vor da replica in Me Time, o comedie despre doi prieteni care vor avea parte de o multime de aventuri nebune intr-un weekend.

Doua vedete reunite pentru prima data

Deja suntem obisnuiti sa vedem vedete defiland in catalogul Netflix. Bariera dintre micul si marele ecran aproape a disparut odata cu dezvoltarea retelelor sociale. Cel mai bun exemplu in aceste sens este Me Time, o comedie care va putea fi vizionata pe Netflix, cu Kavin Hart si Mark Wahlberg in rolurile principale. Cei doi actori nu au fost niciodata impreuna in fata unei camera de filmat ceea ce face proiectul si mai atragator. In schimb, s-au regasit deja in catalogul Netflix pentru productii originale.

Primul a jucat in comedia dramatica Fatherhood (2021) si al doilea a putut fi vazut in Spenser Confidential. De altfel, ambele filme s-au bucurat de un succes imens deoarece figureaza in top 10 al celor mai bune lung-metraje vazute vreodata pe platforma Netflix.

Me Time este un buddy movie

Asteptand sa il vedem pe Mark Wahlberg in Spenser Confidential 2, putem sa il admiram in Me Time. Acest lung-metraj va fi scris si realizat de catre John Hamburg. Kevin Hart este unul din producatorii filmului, detine propria sa companie de productie, HartBeat Production. Kevin Hart va interpreta rolul unui tata de familie care isi sacrifica viata si se inchide intr-o rutina din care refuza sa mai iasa.

Atunci cand sotia si copiii sai decid sa plece intr-un week-end, in sfarsit simte ca are timp pentru el si se apropie de vechiul sau prieten (Mark Wahlberg) cu care va trai o serie de aventuri nebune care ii vor schimba viata complet. Un buddy movie care se anunta a fi nebun.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here