Minamata: Johnny Depp de nerecunoscut in trailerul viitorului sau film

0
3468

Johnny Depp interpreteaza rolul celebrului fotograf Eugene Smith in trailerul filmului Minamata. Filmul lui Andrew Levitas reia subiectul catastrofei de la Minamata, un oras japonez in care mii de persoane au fost otravite cu mercur.

Minamata, otravirea principalul scop. Johnny Depp interpreteaza rolul fotografului William Eugene Smith in filmul Minamata a lui Andrew Levitas. Decedat in 1978, barbatul era unul din cei mai cunoscuti fotografi de investigatie. As in fotojurnalism, acesta a lucrat o perioada lunga de timp pentru revista Life. A acoperit subiecte importante precum razboiul din Pacific in care a fost grav ranit in timpul bataliei de la Okinawa. Ranit, a facut pozele cu mana stanga si a reusit sa se recupereze abia dupa doi ani dupa o lunga terapie de reeducare.

Il putem vedea pe Johnny Depp intepretand o perioada din viata sa petrecuta in Japonia, la inceputul anilor ’70. Se stabileste in orasul Minamata impreuna cu sotia sa Aileen Mioko, in egala masura fotograf de profesie. Aici, cei doi au drept principal obiectiv acela de a scoate la lumina efectele infricosatoare asupra localnicilor datorate poluarii apei. Descopera ca o uzina petrochimica a aruncat mai bine de 30 de ani metale grele in apa, mercur in special, in golful Minamata. Consecinta directa: pescarii si familiile lor sunt victimele unor simptome neurologice, senzoriale si motrice deosebit de grave.

Cuplul decide sa faca o ancheta cu privire la boala provocata de aceasta intoxicatie, acuzand in permanenta uzina petrochimica. Smith va fi agresat de un grup de barbati apartinand societatii incriminate si aproape ca si-a pierdut un ochi din aceasta cauza. Din acel moment, munca sa este recunoscuta pe plan Mondial. Din distributie mai fac parte actori precum Hiroyuki Sanada, Bill Nighy, Jun Kunimura, Ryô Kase, Tadanobu Asano, Akiko Iwase, Katherine Jenkins si Lily Robinson.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here