Premiile Oscar 2020- data ceremoniei, nominalizari, prezentator…va spunem totul chiar acum

0
2907

Premiile Oscar se reintorc in curand. Cine il va succeda pe Green Book la Oscarul pentru cel mai bun film? Care sunt actorii care au cele mai mari sanse sa primeasca faimoasa statueta?

Anul acesta premiile Oscar ajung la editia cu numarul 92. In 2020 nu va exista un prezentator unic, la fel ca in 2019?

Data ceremoniei.  In 2019, ceremonia premiilor Oscar a avut loc pe data de 24 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Ceremonia care va marca editia cu numarul 92 va avea loc cu 15 zile inainte, adica duminica 9 februarie 2020, tot in incinta Dolby Theatre.

Nominalizari. Nominalizarile pentru premiile Oscar de anul acesta vor fi cunoscute din data de 13 ianuarie. Unele filme sunt deja considerate favorte atat de fani cat si de specialisti – cu siguranta Joker al lui Todd Philips se va regasi nominalizat la categoria cel mai bun film si Joaquin Phoenix la categoria cel mai bun actor asta datorita unei interpretari pur si simplu halucinante. Printre alti candidati potentiali la recompensa suprema citam Jojo Rabbit a lui Taika Waititi, o satira indrazneata din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial al carui personaj principal este un baietel care isi creaza un prieten imaginar neasteptat in persoana lui..Adoph Hitler

Doua nume grele ale cinematografiei ar trebui sa figureze in egala masura pe lista nominalizarilor. Intai si intai, Martin Scorsese cu filmul The Irishman produs de Netflix. Un alt realizator extrem de bine pozitionat este Quentin Taratino cu al sau Once Upon a Time in Hollywood, considerat o oda a cinematografiei.

La fel ca anul trecut, in urma scandalului cu Kevin Hart editia 2020 va avea loc fara un prezentator, anuntul fiind facut pe 8 ianuarie pe canalul ABC.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here