Prognostic – care vor fi cele mai bune filme ale anului 2019

0
3825

In 2018, lupta pentru box-office a fost feroce iar cea din anul 2019 se anunta a fi una si mai acerba. The Incredibles 2 s-a numarat printre cele mai bune filme ale anului 2018. Cam in toate tarile din lume urmarile unor filme si alte francize s-au clasat in topuri. Va fi la fel si in anul 2019? Ramane de vazut insa pana atunci putem veni cu cateva prognosticuri, nu-i asa?

Frozen 2 (2019).  A trebuit sa avem rabdare 6 ani pentru o continuare a acestui film dar, incepand cu 20 noiembrie, fanii Elsei si Annei vor putea sa le admire in toata splendoarea. Cu siguranta se va bucura de un succes enorm la fel ca si prima parte, atat in randul copiilor cat si in randul adultilor.

Lion King. Remake-ul al unui film clasic Disney a creat valtoare in luna noiembrie a anului trecut odata cu difuzarea primului teaser. Nostalgicii dupa filmul din 1994 si noii spectactori vor fi cu siguranta incantati de acest nou remake.

Avengers:Endgame. Se pare ca ultima parte a filmului Avengers va fi bineninteles un mare eveniment asa cum s-au obisnuit fanii din intreaga lume. Ramane de vazut daca se va bucura sau nu de un si mai mare succes decat celelalte parti.

Star Wars – Episode IX. Ultimul Star Wars a ocupat doar locul cinci in box-office-ul anual. Un lucru care poate parea destul de suprinzator cand ne gandim la succesul de care s-a bucurat aceasta saga de fiecare data.

Toy Story 4. Un desen animat Pixar este intotdeauna un candidat credibil in box-office mai ales cand este vorba despre o saga populara.

Captain Marvel. De mai multi ani deja, doua sau trei filme cu super eroi ajung in topul 10 al celor mai bune filme ale anului. Alaturi de Avengers, punem pariu ca anul acesta va fi vorba de Captain Marvel.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here