Queens – de ce sa il vizionezi

0
4284

Filmul Queens in care joaca Jennifer Lopez, Lili Reinhart sau Cardi B va fi lansat in curand in cinematografe. Intre scene sexy de striptease, un mesaj puternic si un trailer exploziv, va oferim cateva motive de a merge la cinema pentru a-l viziona.

O distributie de patru stele. Jennifer Lopez, Lili Reinhart, Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lizzo…nimeni nu se astepta sa le vada reunite intr-o buna zi in acelasi film. Insa Queens a reusit acest lucru. Si alchimia intre toate aceste actrite este principalul atu al acestui lung-metraj care va fi lansat in cinematografe incepand cu 16 octombrie. JLo interpreteaza rolul detinatoarei clubului de striptease, Constance Wu interpreteaza rolul protejatei perfecte si Cardi B ramane fidela ei insesi cu rasul sau contagios.

Un mesaj feminist puternic. Subiectul abordat in filmul Queens, inspirat din fapte reale, pare unul usor. Insa mesajele din spatele acestor povesti de striperite care isi depasesc limitele pentru a scapa de criza financiara poseda, in mod evident si o latura feminista. Exista reguli de respectat si personajele stiu sa isi exploateze micile slabiciuni pentru a castiga cat mai multi bani cu putinta. Who run the World? Girls!

Un soundtrack plin cu hituri. Queens ne introduce in culisele unui club de striptease si urmareste aventurile riscante ale unor femei capabile de orice pentru a castiga bani. Drept urmare, soundtrack-urile trebuie sa fie la inaltime pentru a sublinia totodata erotismul scenelor de striptease, momentele amuzante dintre fete si actiunea din timpul aventurilor.

De-a lungul scenelor se inlantuie hituri precum Gimme More al lui Britney Spears, Club Can’t Handle Me al lui Flo Rida si David Guetta, Birthday Cake a lui Rihanna, Love In This Club a lui Usher fara sa uitam de titluri apartinand lui 50 Cent, Kelly Rowland, Janet Jackson, Lorde si chiar Chopin.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here