Spider-Man Far From Home – care va fi urmatorul super ticalos?

0
5151

Acum ca Mysterio a fost infrant, care va fi urmatorul adversar al Omului Paianjen, urmatorul super ticalos? Lista cu super ticalosii din istorie este destul de lunga insa se pare ca Jon Watts, realizatorul lui Spider-Man Far From Home pune accentul pe noutate, vrea sa le arate oamenilor ceva ce nu au mai vazut pana acum.

Printre super ticalosii din filmele Spider-Man de pana acum ii putem aminti pe Soparla, Doctor Octopus, Omul de Nisip, Electro sau Norman « bufonul verde » Osborn. Jon Watts a declarat faptul ca Kraven ar fi un excelent potential super ticalos si ca ar fi amuzant sa lucreze cu acesta.

Chiar daca nu este atat de cunoscut marelui public, Kraven este un super-ticalos iconic din Spider-Man. Sergei Kravinoff in stare civila, acesta este un monarh rus, pasionat de vanatoare si fratele vitreg al lui Cameleon, un alt super-ticalos clasic din benzile desenate. Scopul sau este acela de a-l invinge odata pentru totdeauna pe Peter Parker ceea ce a incercat sa faca si in Ultima vanatoare a lui Kraven, scrisa de J.M. DeMatteis, sub influentele lui Dostoievski.

Sa ne imaginam un Kraven urmarind un Spider-Man devenit persona non grata de-a lungul orasului New York s-ar putea dovedi un pariu castigator pentru Jon Watts. Mai ales pentru a crea un sentiment permanent de amenintare si opresiune.

Teaserul lui Homecoming ne lasa si el sa banuim care va fi urmatorul adversar al lui Peter Parker. Niciun indiciu suplimentar nu a fost inserat in acest teaser.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here