Spider Man, în fruntea vânzărilor în SUA

0
2907

”Spider-Man: No Way Home”, cea mai recentă peliculă din seria de aventuri ale omului-păianjen, s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american, cu încasări de 52,7 milioane de dolari în weekend, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations, companie specializată în analize şi statistici din industria cinematografică, relatează AFP.

Filmul ”Spider-Man: No Way Home”, primul din era COVID-19 care a depăşit imediat după lansare pragul încasărilor de 1 miliard de dolari la nivel global, a oferit o gură de oxigen unei industrii cinematografice care se luptă să îşi revină după lovitura teribilă suferită în timpul pandemiei.

Super-eroul este interpretat de actorul britanic Tom Holland. Filmele precedente, în care costumul roşu şi albastru a fost purtat de Tobey Maguire şi apoi de Andrew Garfield, au înregistrat şi ele un succes de casă la box office.

Odată cu revenirea familiilor în sălile de proiecţie, filmul de animaţie ”Sing 2” s-a clasat pe locul secund, cu încasări de 19,6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe a treia poziţie în box-office-ul nord-american a urcat ”The King’s Man”, cu încasări de doar 4,5 milioane de dolari. Prequel al filmelor de spionaj ”Kingsman”, filmul îi reuneşte pe actorii Ralph Fiennes, Gemma Arterton şi Rhys Ifans.

”American Underdog” a ocupat cel de-al patrulea loc, la mică distanţă de ”The King’s Man”, cu încasări de aproape 4,1 milioane de dolari. Pelicula se bazează pe memoriile lui Kurt Warner, un fost angajat al unui supermarket care devine cel mai bun jucător din Liga Naţională de Fotbal (NFL) din Statele Unite.

Pe locul al cincilea s-a clasat ”Matrix Resurrections”, cu încasări de 3,8 milioane de dolari, o performanţă ”dezastruoasă”, conform Variety, având în vedere bugetul său de 190 de milioane de dolari.

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here