The Suicide Squad- tot ce se stie despre continuarea filmului

0
5610

Synopsisul oficial de la flm a fost dezvaluit recent si confirma o poveste nebuna cu noi personaje. Cu James Gunn in spatele proiectului, The Suicide Squad ar putea nu numai sa corecteze dezastrul primei sale parti, dar promite sa fie unul din cele mai bune filme cu super-vilains.

The Suicide Squad este o urmare, de unde se degajeaza aceleasi personaje, dar povestea sa pare sa fie complet diferita de cea a filmului din 2016. Iar James Gunn a adus cu el numerosi actori care au lucrat deja cu el in universul cinematografic Marvel.

Viola Davis revine in rolul Amandei Waller, Joel Kinnaman in cel al lui Rick Flag si Margot Robbie in cel al lui Harley Quinn, cea care pare sa fie de altfel, personajul cheie al acestei continuari. Dar multe lucruri se vor schimba, acum ca Jame Gunn a preluat fraiele.

Trailerul a dezvaluit un plan cu Capitanul Boomerang care isi lanseaza boomerangul, cu Harley Quinn care lanseaza si ea rachete, o noua versiune a lui Rick Flag, Michael Rooker in rolul Savantului si Nathan Fillion in cel al lui TDK, toti in costume mult mai stralucitoare decat in primul film. Personajele vor colabora pentru a o salva pe Harley pentru a o putea folosi intr-o noua misiune.

Bine ati venit deci in infern, adica in inchisoarea cu cel mai ridicat nivel de mortalitate. Aici sunt cei mai periculosi oameni rai care vor face orice pentru a evada, inclusiv sa se alature super secretei Task Force X. Misiunea mortala a zilei? Asamblarea unei colectii frumoase de escroci, mai ales  Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin si bineinteles, psihopata preferata a tuturor: Harley Quinn.

Vezi si:  Tom Cruise revine în Top Gun

Inarmeaza-i pana in dini si arunca-i literalmente pe o insula plina de inamici ai lui Corto Maltese. Si ca de obicei, o singura greseala ii poate duce la moarte… Ne intalnim deci pe 6 august 2021 pe HBO Max unde filmul va fi difuzat pentru prima data.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here