Anul 2017 a ieşit din scenă în aplauze furtunoase pentru recolta mănoasă de filme bune pe care ne-a lăsat-o moştenire, însă eu anticipez cu mare entuziasm lansările preconizate pentru 2018.

Un an care se anunţă promiţător, mai ales pentru iubitorii filmelor de fantezie, cu eroi care zboară, care apără oropsiţii şi care împart dreptatea. E abia ianuarie când scriu acest text, dar am prins deja de veste că urmează să fie lansate în acest an trei continuări ale tot atâtora pelicule cu super-eroi care au avut deja succes la critici, la public şi, deloc neglijabil, la box-office.

DEADPOOL 2

Pentru cine nu este familiarizat cu personajul, Deadpool face parte din familia Marvel și este un super-erou ceva mai atipic. E suficient să vezi doar câteva dintre trailerele primei ediţii ca să înţelegi de ce. Deadpool se situează diametral opus de eroul clasic, cu principii morale bine definite și doldora de intenții bune, care are drept unică prioritate salvarea oamenilor. Personajul interpretat de Ryan Reynolds pare mai degrabă un pierde-vară instabil psihic, care vorbește non-stop, mai rău ca soacră-ta, și care face niște glume extrem de proaste. Poante la limita suburbanului, care te pot pricopsi cu un toc de bătaie chiar şi în trenul regio Mărăşeşti-Iaşi. O să te convingi de asta din primele minute.

Primul film al seriei s-a dovedit un real succes și a fost lansat, ca o ironie, pe 12 februarie 2016, foarte aproape de ziua îndrăgostiților. Awww…. Producătorii au fost simpatici când au lipit la aviziere câteva afişe Deadpool special modificate cu îngeraşi, inimioare şi fundiţe roz, aşa încât fetele să creadă că tocmai intră să vadă un film de dragoste. Asta, personal, chiar mi-a plăcut.

Vezi si:  Realizatorii animațiilor Minions și Despicable Me lucrează la un film Super Mario

În 2018, vine rândul lui Deadpool 2 să lovească ecranele, iar cea de-a doua ediţie se anunță cel puțin la fel de mișto ca prima. O să vedem același personaj principal aiurit, lipsit de scrupule și bizar până în vârful unghiilor sale netăiate. Și de această dată, Ryan Reynolds joacă rolul principal, pentru care oricum nimeni nu părea mai potrivit. Dă click pe trailerul de mai sus, promit că o să te prăpădești de râs. Sau ai răbdare până pe 1 iunie, când pelicula e programată să apară.

THE INCREDIBLES 2

Primul film din seria ”incredibililor” a fost scris de Bard Bird şi a fost lansat în 2004, sub tutela Walt Disney Pictures. Era cea de-a șasea animaţie produsă de studioul Pixar. Trailerul mi se pare inuman de amuzant, apropo, să te uiţi şi tu. În primul film, ca și în cel de-al doilea, descoperim pas cu pas povestea unei familii care inițial trăia sub anonimat, într-un orăşel oarecare, unde nimeni nu avea habar de puterile pe care vecinii lor le posedă. Totul este deconspirat din cauza dorinţei de neoprit a acestor super-eroi în haine civile, care vor neapărat să salveze omenirea şi care se dau în vileag. Odată deconspirată, însă, toată familia intră în vizorul inamicilor. În cel de-al doilea film al seriei, mezinul familiei își descoperă super-puterile, pe care nu e încă în stare să le şi controleze. Iar asta, evident, e un nou prilej de situaţii comice. Pelicula este scrisă și regizată de Brad Bird, autor şi al primei ediţii, iar Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell și Samuel L. Jackson își reiau rolurile. Filmul o să fie lansat de Walt Disney Pictures pe data de 15 iunie.

AVENGERS: INFINITY WAR

Cel de-al treilea film pe care îl aştept cu sufletul la gură în 2018 este Avengers: Infinity War. Culmea, tot o poveste cu super-eroi. Producătorii intenționează ca acest Avengers: Infinity War să fie o continuare atât pentru pelicula cu acelaşi nume de la Marvel, cât şi pentru filmul Avengers din 2015: ”The Age of Ultron”. Captain America, Iron Man, Spider Man și alți aproximativ o sută de alți super-eroi prieteni luptă pentru a-l opri pe maleficul Josh Brolin, totul într-un spectacol marca Marvel, pe care sunt sigur că îl vei adora. Filmul este regizat de Anthony și Joe Russo, iar scenariul este semnat de Christopher Markus și de Stephen McFeely. Data lansării este 4 mai 2018, iar trailerul ne promite acţiune, suspans şi efecte speciale din plin.

Vezi si:  Netflix își suspendă serviciile în Rusia

Dacă tu ai alte preferințe sau dacă mie mi-a scăpat ceva, lasă-ne un comentariu. Cele mai convingătoare comentarii au toate şansele să constituie o nouă listă a filmelor ce stau să rupă gura târgului în 2018.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here