Vrei sa vezi prima imagine cu Brie Larson in Captain Marvel? Se pare ca s-a lansat deja si sinopsis-ul oficial

0
18054

Astepti cu nerabdare sa apara filmul Captain Marvel? Mai ai ceva de asteptat, deoarece la noi va aparea doar prin 8 martie 2019.

Pelicula a inceput deja filmarile si celebra Brie Larson si-a intrat numaidecat in rol. A aparut deja o imagine cu ea imbracata intr-un costum de pilot al lui Carol Danvers. Da, Carol Danvers, un ofiter celebru al fortele americane, care a devenit Captain Marvel. Alaturi de aceasta in imagine, se mai afla si o femeie pilot care face parte din baza aeriana de la Nellis Force, care a reprezentat pentru producatori o veritabila muza.

Acest personaj isi va face aparitia in celebrul film Avengers, care a ajuns deja la partea a patra. Captain Marvel este un personaj foarte puternic, dar si foarte popular din Universul minunat Marvel. Fanii cred deja ca un alt capitan faimos, Captain America va disparea si ca acesta va fi inlocuit cu acesta.

„Intr-un fel, este personajul care seamana cel mai bine cu Captain America; acel tip rar de personalitate care are dreptate, stie ca are dreptate si refuza cu autoritate orice parere contrara. Asa ca, cu aceste personaje pline de cusururi din jurul sau – Quill, care este un dezastru, Tony, care este un munte de egoism – e distractiv sa vezi ca apare cineva cu o viziune clara, care poate spune tuturor, fara ocolisuri, sa tacă din gura », a explicat Markus, scenaristul.

Filmul care va aparea si la noi anul viitor, ii are in prim plan pe Anna Boden si pe Ryan Fleck. Un film care: «  urmeaza povestea lui Carol Danvers, pe masura ce devine unul dintre cei mai puternici eroi din Univers, intr-o vreme in care Pamantul este prins in mijlocul unui Razboi Galactic intre doua rase extraterestre. Cu actiunea plasata in anii ’90, Captain Marvel este o aventura cu totul noua, dintr-o perioada a Universului Cinematografic Marvel nemaivazuta pana acum”.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here