7 tipuri de servicii curățenie profesională de care firma ta ar putea avea nevoie

0
4998
curatenie-cluj

Să externalizezi serviciile de curățenie din companie ar putea fi una dintre cele mai istețe decizii de management. Scapi de multe griji și ai siguranța curățeniei în spațiile de afaceri în care firma ta își desfășoară activitatea. Eviți diverse probleme, iar echipa ta are mediul perfect curat și igienizat pentru a se concentra pe munca ce contează efectiv pentru performanța companiei.

În ciuda aparențelor, să externalizezi serviciile de curățenie către o firma curatenie cluj poate aduce în mod instant economii, căci în ansamblu poți elimina unele cheltuieli și ai parte de servicii ieftine și de calitate, deci atingi un nivel ridicat de eficiență în această privință.

Sunt multe tipuri de servicii de curățenie pe care le poate rezolva o firmă de curățenie profesională, indiferent dacă firma ta este corporație sau IMM. Iată mai jos 7 astfel de 7 tipuri de servicii curățenie profesională de care firma ta ar putea avea nevoie, în funcție de domeniul de activitate și de alte particularități:

Întreținere curățenie birouri

Cel mai utilizat serviciu de curățenie profesională în mediul de business este fără îndoială curățenia de întreținere pentru birouri. Practic, acea acțiune regulată de curățenie prin care se întreține permanent starea curată, igienizată, dezinfectată a spațiilor de lucru. Ritmul pentru curățenie întreținere birouri se stabilește în funcție de fiecare situație în parte, contând în special dimensiunea spațiilor și traficul din acele spații (câte persoane lucrează, câte alte persoane ajung zilnic în acele spații – de exemplu curieri, parteneri de afaceri, personal interesat de angajare etc.).

Curățenie generală în spații de birouri

Din când în când, chiar dacă se prestează acolo curățenie de întreținere, spațiile de birouri au nevoie și de curățenie generală. O astfel de operațiune presupune o curățare mai amplă, de obicei cu o echipă mai mare trimisă de firma curatenie cluj. Pachetul de curățenie generală se adaptează la situația constatată și poate include, printre altele, spălare mecanizată pardoseli, curățare în detaliu a mobilierului, ușilor, prizelor, întrerupătoarelor, corpurilor de iluminat, precum și spălare mochete și orice altceva mai este necesar.

Vezi si:  Funerarenicolas.ro - munca unei echipe eficiente in imagini

Curățenie după renovare

Fie că se pregătește un nou spațiu pentru firmă, fie că cel vechi trece printr-o renovare, după constructor este nevoie de curățenie specială. Curățenia după renovare este realizată cu echipamente profesionale, cu soluții dedicate, pentru a nu se deteriora suprafețele sensibile atunci când se îndepărtează urmele de vopsea sau alte elemente nedorite.

Curățenie parcări

În parcare exterioară sau parcare subterană / acoperită, curățenia trebuie asigurată atât din motive de imagine a companiei, cât și pentru a se evita unele potențiale incidente cauzate de lipsa curățării adecvate a unor astfel de spații. Condițiile meteo și traficul mașinilor determină reziduuri și murdărie, iar firma de curățenie trebuie să intervină corect, pentru a elimina orice probleme.

Curățenie industrială

În spații industriale, curățenia trebuie realizată extrem de eficient, flexibil, cu soluții adaptate perfect la condițiile speciale din acele zone. O firmă de curățenie profesională B2B își va folosi experiența și expertiza pentru a interveni de fiecare dată conform standardelor în domeniul curățeniei industriale.

Curățenie spații de retail

În magazine, curățenia trebuie întreținută mereu, de aceasta depinzând într-o oarecare măsură chiar performanța comercială. Traficul mare de clienți determină evident murdărirea podelelor și nu numai, iar curățenia în spațiile comerciale trebuie tratată cu maximă atenție.

Curățare la înălțime

Cu ajutorul serviciilor de alpinism utilitar, curățarea geamurilor exterioare sau alte provocări la înălțime pot fi realizate cu succes de fiecare dată.  Curățare și mentenanță fațade, reabilitare și vopsire clădiri, acoperișuri, structuri speciale, montare panouri – iată exemple de servicii asigurate de o firmă de curățenie B2B din Cluj-Napoca.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here