Apeleaza la serviciile Incubatorului de Afaceri pentru infiintarea unui nou PFA

0
3111
student-849822_640

Pentru a putea desfasura activitati comerciale, trebuie sa intri in sfera legalitatii prin dezvoltarea unei societati comerciale sub egida careia sa poti activa fara probleme. Desi pare un proces complex, Incubatorul de afaceri iti va usura semnificativ munca.

Ai la dispozitie servicii de infiintare PFA online prin intermediul carora obtii toate documentele de care ai nevoie in acest sens, cu minim de timp si efort.

De ce sa optezi pentru infiintarea PFA online?

Pentru o persoana fizica autorizata demersul de inregistrare este mult mai usor. Cu toate aceste, exista nenumarate semnaturi si aprobari care trebuie obtinute si lucru care, fara experienta necesara poate fi destul de greu de finalizat.

Serviciile de infiintare PFA sunt ajutor pentru toate acele persoane care nu au timpul necesar sau nu vor sa se complice cu etape birocratice. Astfel, isi pot dedica energia direct dezvoltarii afacerii pentru ca in momentul in care documentele sunt finalizate, sa poata da start imediat activitatii.

Cel mai mare avantaj pe care il ofera aceste servicii este dat de faptul ca nu trebuie sa te deplasezi la nicio institutie. Poti solicita acest demers de oriunde te-ai afla, iar transferul de informatii si documente se face foarte eficient prin email. Un alt beneficiu este dat de faptul ca intreg demersul este finalizat mult mai rapid decat in cazul in care te-ai fi ocupat pe cont propriu de PFA si infiintare. Actele se obtin mai usor, iar riscul sa apara probleme pe parcurs este redus considerabil.

De asemenea, te bucuri si de servicii de consultanta gratuite. Orice nelamurire sau dificultate ai, oricate intrebari iti doresti sa pui, un specialist iti va sta mereu la dispozitie cu raspunsuri, detalii si indicatii. Cu Incubatorul de afaceri vei obtine rapid toate aprobarile si autorizarile necesare. Intreaga colaborare va fi dominata de profesionalism la cele mai inalte standarde, astfel incat sa te poti bucura de servicii impecabile care sa iti indeplineasca toate asteptarile si nevoile.

Infiintare PFA – acte necesare

Dat fiind faptul ca PFA-ul este cea mai simpla si usor de obtinut forma de organizare a unei firme, la fel de simplu se realizeaza si dosarul de documente pe care trebuie sa il furnizezi echipei de la Incubatorul de afaceri.

Este nevoie doar de un act de identitate, trei propuneri de nume pentru viitoarea afacere, diplome sau certificate care atesta pregatirea profesionala in domeniul in care urmeaza sa activezi, cerere de inregistrare, cateva acorduri si semnaturi. Vei comunica cu cei care se ocupa de dosar pe tot parcursul demersului. Vei sti de fiecare data cand un pas este finalizat sau daca apare o dificultate. De asemenea, pe parcurs, ti se vor mai solicita anumite acorduri si semnaturi, insa, in afara de asta, tu nu trebuie sa iti mai faci griji la nimic. PFA-ul tau este pe maini bune.

Care sunt costurile pentru infiintare PFA online cu Incubatorul de afaceri?

Cea mai buna parte in ceea ce priveste demersul de infiintare al unui PFA este faptul ca nu se platesc taxe pentru inregistrarea la Registrul Comertului. Asadar, vei plati strict serviciile de redactare, depunere, semnare si aprobare a documentelor.

La Incubatorul de afaceri beneficiezi de un pachet foarte avantajos, de doar 399 lei. Acesta acopera toate costurile necesare pentru finalizarea dosarului, plus servicii nelimitate de consultanta. In plus, pentru primele 6 luni poti testa gratuit programele de gestiune si facturare, cu posibilitatea de prelungire, in cazul in care iti satisfac pe deplin nevoile. In cazul in care pachetul nu cuprinde toate cerintele si preferintele tale, poti aplica oricand pentru o oferta personalizata de pret.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here