Cauti adezivi pentru caserare? Iata ce caracteristici trebuie sa aiba

0
3162

Gama de adezivi caserare are o arie foarte vasta de aplicabilitate. Se folosesc atat pentru productia copertilor de carte de calitate sau a albumelor foto, cat si pentru productia dosarelor, a bibliorafturilor, a copertilor pentru agende si chiar in industria ambalajelor, atunci cand vorbim despre cutii caserate.

Exista mai multe caracteristici obligatorii de care trebuie sa tii cont: capacitatea de priza buna, puterea de lipire, elasticitatea ridicata a peliculei de adeziv, dar si rezistenta crescuta la rupere – sunt printre cele esentiale.

 

Cel mai bun adeziv pe baza de solventi, Kleiberit Harter870

Cel mai bun adeziv pe baza de solvent se utilizeaza la rece. Acesta contine 5% intaritor si se foloseste pentru caserarea profilelor de ferestre din PVC cu folii de PVC. Este vorba de Kleriberit Harter870, un produs care se remarca printr-o rezistenta foarte ridicata si o aderenta excelenta pe materialele plastice. Chiar si pentru profilele dificile se foloseste acest produs cu o foarte buna stabilitate la temperaturi de mare intensitate. Are o stabilitate buna si la imbatranire, de unde si popularitatea crescuta a adezivului de calitate nemteasca. Daca esti in cautarea unui adeziv pe baza de solventi e produsul nr. 1 recomandat.

 

Cel mai bun adeziv pe baza de poliuretan, Kleiberit Pur 704.5

Acest adeziv reactiv pe baza de poliuretan se foloseste pentru infolierea profilelor de PVC cu folii de rasini acrilice, cu hartie decorativa sau cu folii de PVC, dar si pentru infloierea profilelor de alumniu sau din materiale lemnoase. Poti infolia profilul de aluminiu cu folii PVC sau profilul din material lemnos cu folii de hartie cerata prin intermediul acestui produs. Se remarca printr-o rezistenta initiala extrem de ridicata, printr-un grad mare de lipiciozitate si stabilitate mare la caldura (pana la 150 de grade Celsius), dar si la frig (pana la minus 40 de grade Celsius). Acest adeziv se livreaza intr-un ambalaj inchis ermetic. Merita!

 

Ce criterii trebuie sa indeplineasca, de fapt, un adeziv bun

Tine minte cele mai importante calitati ale unui adeziv: stabilitate la variatii de temperatura,  rezistenta la umiditate, rezistenta la imbatranire si o adeziune initiala foarte ridicata. Daca produsul pe care vrei sa il cumperi iti poate garanta aceste calitati, poti considera ca ai facut o alegere buna, din toate punctele de vedere. Adezivii de calitate germana Kleiberit sa remarca prin caracteristicile sale si se folosesc atat in industria lemnului, cat si in industria automobilelor, pentru fabricarea panourilor sandwich sau infolierea produselor PVC. Gama de adezivi a acestui brand este foarte generoasa si iti ofera optiuni multiple.

 

La Klebrom.ro gasesti si lacuri pentru foisoare, si adezivi Kleiberit: toate produsele de top

Fie ca vrei sa cumperi lacuri pentru lemn (exterior si interior), fie ca iti doresti sa achizitionezi adezivi (de orice tip) sau folii Renoilt, la Klebrom.ro gasesti absolut toate produsele de top de care ai nevoie.

Cea mai buna gama de lacuri rezistente la soare are un pret bun in aceasta perioada si te ajuta sa iti finalizezi – la timp – toate proiectele. Lacurile ZOBEL sunt recunoscute pentru proprietatile lor speciale, de ultima generatie, si nu mai au nevoie de nicio prezentare: achizitioneaza-le cu incredere si bucura-te de eficienta lor. Klebrom.ro este un magazin de top din Romania, cu o vasta experienta pe piata. Poti studia gama de produse pe care le comercializeaza si online, pe website-ul de prezentare, accesand Klebrom.ro.

 

 

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here