Cele mai bune masini de spalat rufe pentru familia ta

0
5508

Masina de spalat rufe face parte din acele produse electrocasnice indispensabile alaturi de frigider si aragaz. Simplificand enorm procesul de spalare a rufelor, masina de spalat ne usureaza enorm treaba in gospodarie. Si, deoarece reprezinta o investitie pe termen lung, alegerea sa trebuie gandita, facuta, tinandu-se cont de unele criterii. Caracteristici evidente precum capacitatea nu sunt de ignorat.

Tipuri de masini de spalat rufe.  Deoarece exista mai multe tipuri de masini de spalat rufe trebuie sa o alegi pe cea care corespunde nevoilor si cerintelor tale. Masina de spalat rufe verticala, frontala, cu uscator sau incastrabila…tu esti in masura sa o alegi pe cea de care ai nevoie. Cele frontale sunt cele mai populare modele de pe piata.

Capacitatea tamburului. Capacitatea tamburului este un criteriu important de luat in considerare. Aceasta se va alege in functie de numarul membrilor familiei. Daca esti singur nu vei avea aceleasi nevoi cu vecinul care are doi copii de exemplu. Capacitatea variaza intre 3-9 kilograme. De exemplu, o familie mai numeroasa va avea nevoie de o capacitate de minim 4 kilograme. Daca familia este formata din mai mult de patru membri, atunci capacitatea ideala este cuprinsa intre 6-9 kilograme.

Programe. Cele mai des intalnite programe sunt bumbac, lana, haine colorate, clatire, haine, bluze, delicate, extra-clatire, matase, incarcare la jumatate sau spalare rapida.

O alta caracteristica de luat in considerare este viteza de stoarcere care poate fi fixa sau variabila. Daca vrei sa economisesti energie ideal ar fi sa optezi pentru un model cu sistem variabil deoarece cu cat uscatul este mai eficient, cu atat timpul petrecut pentru stoarcere este mai scazut.

Clasa energetica. Clasa energetica este un alt criteriu de luat in considerare in momentul alegerii celei mai bune masini de spalat rufe. Cel mai ridicat nivel este A+++ adica cea mai performanta si cea mai putin consumatoare de energie.

Functii Smart.  Ceea ce inseamna ca putem controla masina de spalat de pe telefon, o putem conecta la Internet si monitoriza timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare precum si alte functii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here