Cumpărați online rochii moderne

0
4437
image001

A venit primăvara. Nu îmi vine să cred că suntem în luna Martie. Abia aștept să se încălzească vremea, să pot mă îmbrac cu haine mai subțiri, să-mi schimb toaletele în fiecare zi.

În familia noastră avem o tradiție la începutul primăverii. Când se încălzește timpul și scăpăm de hainele groase de iarnă, ne înnoim garderoba de primăvară. Eu și mama ne cumpărăm mai multe ca tata și fratele.

Acum câteva zile prietena mea cea mai bună mă întreabă la telefon dacă mi-am cumpărat haine noi. Încă nu am avut timp să mă ocup de această treabă, am fost aglomerată la serviciu și am fost tare obosită. Nu am avut chef de nimic. Prietena m-a întrebat pentru că a găsit ea un site cu rochii frumoase la cele mai bune prețuri. M-a sfătuit să intru și eu pe site să mă uit. Era convinsă că o să-mi placă mult ceea ce o să văd.

Când am avut timp liber i-am urmat sfatul, am intrat pe internet la adresa indicată de ea. Din prima secundă am pus ochii pe o rochie modernă. Știam că amica mea avea dreptate, căci o cunosc de o viață, dar nu mi-am închipuit că voi fi atât de impresionată de rochiile de pe neer.ro.

Nu am putut să mă decid ce rochii să-mi iau. Până la urmă m-am hotărât să-mi cumpăr două rochii, i-am luat și mamei una cadou de 8 Martie.

După ce am făcut comanda, am sunat-o pe prietena mea, să-i spun că mi-am cumpărat două rochii, că datorită ei voi avea ținută nouă la petrecerea de ziua femeii. S-a bucurat că mi-a plăcut rochiile.
Noi două suntem ca două surori, ne cunoaștem din clasele primare, am fost colege de bancă până am mers la liceu. Nu văd cum aș putea trăi fără să știu că o am lângă mine în orice clipă din viața mea.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here