Curatenie in casa si in gradina marca Helppy.ro

0
19278
helpy

Suntem o familie extrem de ocupata si din aceasta cauza nu putem sa ne dedicam si treburilor gospodaresti. Copiii sunt la scoala si cand nu se duc fizic la ore, au cursuri online. Noi, parintii, mergem la serviciu, dar ii si supraveghem atent. Carierele noastre au fost realizate prin munca si se mentin cu multa truda.

Pretuim curatenia de acasa, fiindca stim ca datorita ei ne mentinem sanatosi, dar colaboram permanent cu cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti, Helppy.ro.

Trebuie sa va povestesc despre experientele nefaste pe care le-am avut cu persoanele chemate si platite sa ma ajute la curatenie.

In ciuda preturilor piperate, dupa curatenia facuta de prima furnizoare de servicii ilegala au venit musafiri la noi si am facut patul pe canapeaua extensibila din sufragerie. Oaspetii s-au mirat cat de curat avem in apartament, pana ne-au ajutat sa tragem canapeaua. In acel moment mi-a venit sa intru in pamant de rusine. Sub canapea erau 5 jucarii de-ale copiilor, un praf de nedescris si ambalaje de la dulciuri.

Nici nu se atinsese de acel lor. A doua experienta s-a terminat nefericit dupa ce am gasit praf pe bilioteca, cuierul din hol nesters si tot asa.

Ne doream un operator curatenie Bucuresti despre care s-a dus vestea pentru seriozitatea si calitatea serviciilor pe care le ofera. Helppy.ro ne-a atras atentia de la inceput, fiindca am inteles ca serviciile variate ale firmei inseamna un singur furnizor de servicii de incredere ales ca partener pe o perioada lunga pentru ca gospodaria sa mearga ca pe roate, pentru ca nu avem timp mult de investit in ea.

In prezent parteneriatul cu Helppy.ro asigura oricui:

-curatenia in gradina si in curte, in cazul in care nu locuieste la bloc.

Resturile vegetale sunt stranse cu grija, crengile uscate la fel. Iarba uscata este mai intai cosita si apoi locul este greblat sa ramana perfect curat. Trandafirii sunt curatati de uscaturi si stimulati sa mai infloreasca, daca toamna este lunga sau curatenia se face vara.

-curatenia in magazii si in spatiile de depozitare, unde numai daca atingi ceva pica 10 cutii peste tine.

-curatenia generala in casa. Incep cu acoperirea mobilei, cu zugravit, apoi trec la frecatul podelelor, vopsitul usilor, tot ce trebuie ca in casa sa se simta aer curat si lumina din belsug. Cand mizeria domneste, parca este si intuneric in camere, in bucatarie si pe hol.

-curatenia de intretinere in locuinta. Da, peretii sunt proaspat zugraviti, usile vopsite, covoarele spalate, dar pe jos trebuie spalat des, fiindca aducem de afara praf, ducem din bucatarie in sufragerie pe sosete faina, zahar, chiar daca aceste particule fine nu se vad.

-reparatii ale instalatiilor sanitare, desfundarea toaletelor.

Primul contact cu serviciile acestei firme s-a dovedit a fi dragoste la prima vedere si acum am inteles de ce Helppy se ocupa de curatenia din malluri, din societati comerciale de succes, din redactiile televiziunilor si din casele vedetelor.

Salariatii acestei firme stiu sa fie empatici si omenosi, sa isi indeplineasca atat de bine sarcinile de serviciu, incat curatenia marca Helppy.ro sa nu poata fi confundata si inlocuita cu nimic.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here