Idei pentru proiectul tau de constructii: buget, echipa, schele metalice, design interior

0
7701

Se spune ca intr-o viata trebuie sa faci un copil, sa plantezi un pom si sa construiesti o casa. Primele doua puncte sunt usor de realizat sau cel putin oricine stie ce are de facut. Sa ridici o casa este ceva mai greu, dar nu imposibil.

Totul incepe cu o foaie de hartie si un creion: O schita a casei, un buget, o lista de materiale de constructie, utilaje necesare, inchirieri schele metalice: www.lucinvest.ro/inchirieri-schele-metalice/, mobila, echipamente si decoratiuni interioare. O mica gradina in spatele casei si gata, visul a devenit realitate.

Pentru constructii la inaltime ai nevoie de siguranta: inchirieri schele metalice si echipamente profesionale

Cine nu isi doreste o casa la curte, o familie frumoasa, un caine blanos si cativa copii? Este imaginea unei vieti implinite la care ar trebui sa lucram cu totii, incepand cat mai devreme.

Constructia unei case este un proiect de anvergura si, daca nu lucrezi in domeniu, se poate sa fie putin inspaimantator. Cei mai multi dintre noi am trait la bloc, intr-un apartament cumparat ca atare, maximum de amenajari pe care le-am facut s-au rezumat la o tencuiala, la o lavabila sau schimbat gresia si faianta din baie si bucatarie. Nici vorba de inchirieri schele metalice, de renovari exerioare sau de facut subzidiri.

Dar asta nu trebuie sa te opreasca din realizarea visului tau. Pentru ca nu esti specialist, ai nevoie de oameni de incredere care sa te ajute cu informatii pretioase:

  • Un arhitect care sa proiecteze casa. Este primul pas si cel mai important deoarece tot ce se va intampla ulterior se va face pe baza acestui proiect;
  • Un constructor care sa puna in practica ce ai deja pe hartie de la arhitect. Constructorul are de obicei o echipa care se ocupa atat de constructia propriu zisa cat si de un deviz de materiale si de echipamente, inclusiv schele metalice, excavator sau masina pentru transport;
  • Un instalator – este persoana responsabila cu toate tevile din casa si din afara ei, cu scurgerile si racordarea la canalizare;
  • Un electrician – cel care va face toate traseele electrice din casa si care iti va asigura functionarea tuturor electrocasnicelor pe care le vei utiliza;
  • Un designer – cel care te va inspira in alegerea mobilei, a covoarelor, draperiilor si decoratiunilor din casa.

 

Bugetul este un subiect foarte important atunci cand te apuci sa construiesti o casa. Multe persoane omit cheltuieli importante, cum ar fi inchirierea de schele metalice sau diverse aprobari de la primarie, iar pe la jumatatea constructiei realizeaza ca lucrurile devin dificile. Daca nu ai planificat de la inceput bugetul care includa si cele mai mici detalii ale constructiei, risti sa ramai cu zone ale casei nefinalizate.

Este mai bine sa stabilesti un buget generos dar accesibil, iar la final sa constati ca te-ai incadrat mai mult decat bine si ti-au ramas destui bani incat sa iti permiti un avans pentru masina cea noua pe care ti-o doresti atat de mult.

Poti sa te gandesti si la cateva economii pe care sa le faci. De exemplu, atunci cand ai de cumparat materiale de constructie, vorbeste cu un vecin care este in aceeasi situatie si puteti imparti transportul. Sau, cand inchirieze schele metalice, intreaba daca poti beneficia de o reducere daca vei recomanda si alti clienti. Tot ce trebuie sa faci dupa aceea este sa vorbesti cu vecini sau prieteni care isi renoveaza la randul lor casa.

Apeleaza la firme de incredere pentru inchirieri schele metalice

Oricat de greu ar fi sa construiesti o casa, oricand vei vrea sa renunti, adu-ti aminte de visul tau. Imagineaza-ti cum va fi cand vei termina totul, cand vei face primul gratar si le vei povesti prietenilor cum ai dat prima lopata la fundatia casei, cum ai pus prima caramida, cum ai montat schele metalice si cum ai plantat primul copac din curte.

Pentru inspiratie in constructie si inchirieri schele metalice intra pe www.lucinvest.ro.

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here