Lucruri interesante despre gelurile pentru manichiuri moderne!

0
1326
Lucruri interesante despre gelurile

Cele mai importante categorii de geluri folosite la realizarea manichiurilor moderne sunt gelurile pentru construcții unghii. Dacă nu ați mai folosit până acum produse de genul acesta moderne, gelul de construcție trebuie ales în funcție de mărimea unghiilor pe care urmează să le realizați.

Pentru realizarea unghiilor lungi va fi nevoie de un gel dens de tip UV. Astfel de geluri vor avea o aderență foarte bună, deoarece au o anumită particularitate atunci când se polimerizează: degajă mai multă căldură în timp ce mâinile sunt ținute în interiorul lămpii UV.

Dacă doriți să realizați unghii false mai scurte sau medii, atunci, aveți nevoie de un gel UV cu densitate medie.  De asemenea, alegeți gelul care are cea mai mare rezistență și citiți cu atenție toate caracteristicile produsului, pentru a cunoaște exact proprietățile acestuia.

Lămpi de tip UV sau LED pentru fixarea gelului de unghii

Aproape toate produsele moderne necesită uscarea cu ajutorul lămpilor speciale de tip UV sau LED. Dacă folosiți un kit profesional pentru unghii cu gel, mai mult ca sigur că, în componența lui, există un astfel de produs.

Pentru că există două tipuri de lămpi, va trebui să fiți foarte atente atunci când veți alege gelul pentru unghii. În instrucțiunile produsului este trecut tipul de lampă la care se va realiza fixarea și uscarea acestuia.

Gelurile care necesită uscare la lămpi de tip UV, necesită 3-4 minute pentru uscare iar cele care necesită uscarea la lămpi LED, necesită un timp mult mai scurt de doar 1-2 minute.

Distribuitori importanți de produse profesionale

Vezi si:  Vrei sa-ti repari gardul si terasa? Alege sa investesti intr-un lac pentru lemn de calitate!

Este indicat să alegeți produsele de acest gen în așa fel încât să puteți lucra ușor cu ele și să fiți și mulțumiți de felul în care va arăta la final manichiura. Magazinul online Everin este un magazin foarte interesant care comercializează produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri cu gel marca EVERIN. Aici aveți posibilitatea să descoperiți o multitudine de categorii și modele de geluri pentru îngrijirea unghiilor.

Și nu este singura categorie de produse pentru manichiuri și pedichiuri moderne, pe care o puteți comanda aici! Sunt foarte interesante și ojele semipermanente, pudrele acrilice, soluțiile de bază, top și de tip Primer, soluțiile pentru degresarea unghiilor, soluțiile pentru îndepărtarea cuticulelor, soluțiile pentru hidratarea acestora, acetone, aparatura pentru saloanele de manichiuri, ustensile și accesorii, kit-uri de tip gel, etc.

Toate aceste produse pot fi comandate atât de către persoane fizice cât și de către companiile interesate. Toate caracteristicile principale ale produselor sunt postate pe site-ul de prezentare al nailshop-ului Everin.ro.

Puteți realiza și comenzi mai numeroase. Pentru detaliile expedierii și pentru situația stocului, contactați un reprezentant din cadrul companiei. Costurile de transport nu vor fi mari, timpul de expediere este bun, bineînțeles există și posibilitatea de a returna produsele, dacă nu sunt pe placul dumneavoastră.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here