Montaj tabla faltuita la un pret bun? Iata care sunt etapele esentiale in instalarea acestui acoperis

0
3417

Datorita sistemului inovativ de montaj cu care vine la pachet, tabla faltuita se monteaza rapid si are un aspect deosebit, indiferent de suprafata pe care este montata.

Cauti servicii de montaj tabla faltuita pret bun? Inainte de a bate palma cu o companie din domeniu, este important sa cunosti toate etapele care trebuie bifate cu succes in instalarea tablei faltuite pe acoperis. Astfel, vei putea face diferenta dintre profesionisti si amatori, vei putea verifica executia corecta a lucrarilor si vei putea lua o buna decizie cu privire la compnia cu care vei colabora. Iata, in continuare, cele mai importante etape ale montajului!

 

  1. Calculul suprafetelor, inainte de montajul foilor de tabla

Intr-o prima etapa, va avea loc un calcul al suprafetelor, pentru a stabili necesarul de materiale. Este primul pas in montarea foilor de tabla faltuita, de care trebuie tinut cont. Astfel, se va diminua riscul de pierderi de materiale, si se va lucra igienizat, corect si eficient. Pe langa tabla indispensabila, este posibil sa ai nevoie de: folie anti-condens, jgheaburi, carlige pentru jgheaburi si alte tipuri de accesorii. Ce nu trebuie sa cumperi sunt suruburile, pentru ca aceste foi de tabla au un sistem inovativ de prindere, cu ajutorul unor cleme speciale fixate pe panouri. Astfel, nu mai sunt necesare strapungerile in material.

 

  1. Faltuirea foilor de tabla, daca ele nu sunt pre-faltuite

Faltuirea propriu-zisa se poate face chiar si in aceasta etapa, din timpul montajului. Echipa care se ocupa de instalarea acoperisului, trebuie sa dispuna de un aparat special cu care se formeaza clipsurile pe marginea panourilor de tabla. Procesul de faltuire nu este unul dificil, insa impune necesitatea unor echipamente speciale, experienta si expertiza in desfasurarea acestei activitati. Daca tabla de care dispui este deja pre-faltuita, atunci se trece direct la pasul urmator, omitand aceasta etapa. Pasul urmator presupune inspectarea suprafetelor, respectiv verificarea fiecarui cm de pe acoperis, cu maxima atentie.

 

  1. Inspectarea suprafetelor

Vei stii ca ai de a face cu profesionisti, atunci cand aceasta etapa nu va fi trecuta cu vederea, ci din contra. Specialistii cu experienta, stiu unde si cand sa verifice suprafetele, astfel incat procesul de montaj sa nu sufere amanari prin reluarea anumitor proceduri. In urma inspectiei, daca exista probleme sau elemente deteriorate, acestea vor fi adresate cu prioritate, inainte de a merge la urmatoarea etapa. Inspectia suprafetelor este indispensabila, fiind momentul in care specialistii se asigura ca acoperisul este bine fixat.

 

  1. Aplicarea foliei anti-condens si a cadrului de lemn

Vorbim despre doua elemente esentiale: folia proiectata special pentru a permite vaporilor sa iasa si sa nu se mai intoarca in casa (cu ajutorul caruia te vei tine departe de umiditatea constanta in casa), si cadrul de lemn format din rigle verticale si orizontale (ce are rolul de fixare si de ventilare a acoperisului). Ambele sunt piese cheie si te vor tine departe de neplaceri, atunci cand sunt implementate corect, inca din start, fara a fi necesar sa demontezi tabla dublu faltuita si sa reiei aceste etape absolut esentiale.

 

  1. Ultimul pas este montarea foilor de tabla, in mod evident.

 

Cumpara un acoperis din tabla faltuita de la Acopero.ro si beneficiezi de montaj

Acopero, vezi aici, este o companie de succes din Bucuresti, ce vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de produse si de servicii de calitate premium, in materie de acoperisuri. Vrei un acoperis din tabla faltuita? Colaboreaza cu Acopero.ro si vei avea parte de cele mai bune preturi la produse si montaj.

 

 

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here