Pozitie Lidl Romania cu privire la articolul: ”Șoricelul se ospăta cu fistic la LIDL”

0
10047

Bună ziua, 
Vă scriu în legătură cu articolul Dvs., Șoricelul se ospăta cu fistic la LIDL, referitor la care dorim să aducem câteva precizări. 
Lidl respectă cu strictețe măsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țară, precum și în cele patru depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitățile din toată țara fiind monitorizate lunar. Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și toate acțiunile de combatere a dăunătorilor se realizează de către firme autorizate. Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea rezolvării acestuia, am contactat imediat o firmă autorizată pentru a realiza operațiunea de deratizare. Pentru a elimina orice risc, întregul conținut al lăzii în care a fost găsit șoricelul a fost aruncat.  

Ne cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare remedierii situației în cel mai scurt timp posibil.   

Dacă, pe viitor, veți avea orice întrebări legate de activitatea noastră, vă încurajăm să ne scrieți pe adresa de e-mail presa@lidl.ro, unde centralizăm toate solicitările venite din partea presei. 

Cu stimă, 

Maria Lefter

Biroul de presă Lidl România
Bv. Dimitrie Pompeiu, nr. 6 E, București

Cu stimă / Mit freundlichen Grüßen

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here