Producatori ambalaje plastic care pun in centrul activitatii dorintele clientilor

0
2550
schoe

Imi plac producatorii care se pliaza pe dorintele clientilor. Am vazut pe site-ul unui magazin de costume populare cateva produse de care m-am indragostit pe loc, dar ce pacat! Erau prea mici pentru mine. Cand mi se intampla acest lucru mi se pare ca sunt de doua ori pedepsita.

O data ca am luat in greutate si slabesc foarte greu si a doua oara ca nu mai am acces la haine frumoase.

In relatia mea cu magazinul respectiv, mi-am incercat ultima sansa. Am luat datele lor de contact si le-am scris respectuos sa imi faca un anumit produs pe masura mea. De departe, ei au fost cei care m-au invatat cum anume sa imi iau masurile.

Nu mi-au cerut banii inainte, nu au insistat sa achit produsele online (marturisesc ca fac acest lucru cu multa retinere), ci am platit la livrarea produselor comandate.

Ce legatura exista intre un magazin cu produse traditionale si producatori ambalaje plastic?

Iata lista asemanarilor:

  1. Calitatea exceptionala a produselor.

Ambalajele din plastic le surclaseaza pe cele din carton, din lemn sau din metal prin rezistenta, prin aspect, prin greutate si faptul ca rezista la umiditate, la reactii cu factori chimici si fizici mult mai bine.

Evident ca pot fi rezistente si ambalajele metalice, dar ruginesc in timp si nefiind prietene cu apa nu pot fi igienizate la fel de bine cum sunt cele din plastic.

  1. Disponibilitatea. Daca pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic Schoellerallibert.com nu se afla ceea ce cauti, nu dispera, fiindca iti vor face produsul dorit la comanda!

Multi dintre parteneri de afaceri ai acestui producator de ambalaje din plastic iti pot confirma asta. Procedura decurge simplu, in urmatoarele etape:

-intri pe site-ul oficial Schoellerallibert.com si cauti datele de contact sau te duci direct la formularul online pe care il completezi cu cererea ta si il trimiti.

-pregatesti proiectul produsului de care ai nevoie, ca atunci cand vei discuta direct cu reprezentantul Schoellerallibert.com, sa il poti descrie sau trimite prin e-mail.

-primesti monstra produsului tau, sa o poti verifica atent.

-daca esti 100% multumit, se trece la fabricarea produsului in cantitatile cerute de tine.

  1. Asigurarea transportului la domiciliu. Sa zicem ca esti in timpul campaniei si ca fructele sau legumele se coc in cantitati mari din doua in doua zile. Incepe sa iti fie frica vazand toate laditele pline cu produse gata sa fie duse in piete si containerele incarcate cu fructe zdrobite.

In acele momente este bine sa fii sigur ca partenerul tau, respectiv producatorul de ambalaje din plastic, iti livreaza la ferma numarul dorit de ladite si de cutii din plastic.

Schoellerallibert.com are in stoc chiar in acest moment 1 000 de produse fabricate din plastic de calitate premium si este gata in orice moment sa fabrice altele dupa indicatiile cumparatorilor. Un singur exemplu doresc sa va dau. Prieteni nostri detineau o ferma de pui de carne pe care ii ingrijeau cu mult drag. Era afacerea lor de-o viata. Si-au dorit distribuitoare de furaje si de apa realizate de Schoellerallibert.com, iar dupa ce le-au proiectat, au primit acasa monstrele produselor sa le poata testa. Multumiti de ele, prietenii nostri le-au comandat in cantitatea in care aveau nevoie si asa si-au dezvoltat ferma cu produse din plastic de la acest fabricant.

Cand i-am vizitat am observat containere din plastic montate strategic la streasina. Citindu-mi nedumerrea din priviri, mi-au explicat simplu:

-La o ferma se consuma enorm de multa apa, iar aceste containere de sute de litri ne ajuta sa economisim enorm si sa nu irosim apa de ploaie. Obisnuim sa spalam periodic hala in care crestem puii, adapatorile, dozatoarele de furaje. Apa provenita din precipitatii este 100% gratuita.

Apoi ne-a explicat concret cata economie fac si cat de repede isi amortizeaza costurile un astfel de ambalaj.

Transformati in parteneri de cursa lunga astfel de producatori care va vin in ajutor, oferindu-va produsele lor sau fabricandu-le pentru voi cand aveti cea mai mare nevoie de ele!

Tin minte cat de rau a fost, cand s-au copt atat de multe rosii in gradina, incat le pregateam pe rand, fiindca nu aveam ambalaje sa le punem pe toate, iar o parte din recolta cadea pe pamant si se strica.

Pe atunci nu existau atat de multe ambalaje din plastic si puneam si strugurii sau prunele in saci de nailon. Schoellerallibert.com furnizeaza ambalaje din plastic in toata lumea si fabricile de bere si bauturi racoritoare isi pun sticlele in navetele cumparate de la acest producator. Mi-am amintit acum un alt aspect important al colaborarii cu Schoellerallibert.com: personalizarea ambalajelor. Cine nu isi doreste sa vada numele fabricii sale pe navetele din plastic?

Iubesc producatorii atenti cu clientii lor, care niciodata nu spun:„Nu avem! Nu facem ceea ce doriti dumneavoastra!”, ci indeplineste in totalitate dorintele cumparatorilor.

Si in tara noastra se pot comanda aceste ambalaje din plastic rezistente la preturi oneste, iar aceasta veste ar trebui sa impulsioneze producatorii de orice fel.

Produse fragile, bibelouri casante, fructe perisabile, lichide problematice pot fi transportate sute de kilometri in aceste ambalaje care securizeaza. Multe dintre ele sunt concepute atat de inteligent, incat sa nu ocupe mult loc in depozite, cand sunt goale. Ele se pot plia si stivui.

Ambalajele din plastic salveaza mediul, in ciuda prejudecatilor anumitor oameni fiindca:

-salveaza padurile care sunt sacrificate atat pentru ambalajele din lemn, cat si pentru cele din carton

-nu elimina substante nocive in mediu si nu pun in pericol sanatatea celor care consuma alimente pastrate in ambalaje din plastic.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here