Servicii de depozitare pentru toate lucrurile tale

0
2601
img

Multi dintre noi suntem uneori in cautarea unei solutii pentru eliberarea a cat mai mult spatiu in casa. Chiar si daca stam la casa si avem la dispozitie o curte destul de mare, nu vrem  sa ne construim o camera separata sau un garaj, unde sa putem depozita anumite lucruri care nu avem nevoie, pentru moment sau chiar deloc. Vrem sa pastram, si inauntru dar si afara, un spartiu cat mai liber.

Una dintre variantele pentru care optam este reprezentata de boxele de depozitare. Acestea pot fi obtinute foarte usor, cu un cost minim. Chiar si daca avem nevoie de acestea pentru o durat de timp mai lunga, fiind nevoie sa platim doar o chirie lunara pentru acestea. Intr-un astfel de spatiu putem depozita aproape orice, fara nicio grija pentru siguranta obiectelor specifice sau a faptului ca nu am avea acces permanent la acestea.

Indiferent pentru cat timp ati avea nevoie de o boxa de depozitare, de la o singura zi pana la un an sau chiar mai mult, la noi veti gasi fara indoiala cele mai bune solutii in aceasta directie. Va putem pune la dispozitie un total de 350 de boxe, de diferite volume, individuale sau unite intre acestea, fara pereti despartitori, acces permanent si protectie permanenta ale obiectelor depozitate in aceste spatii. De cele mai multe ori optam pentru mobila veche, pe care nu o mai putem tine in casa datorita spatiului mare pe care il ocupa, chiar si demontata. Insa, avand la dispozitie un spatiu separat, disponibil oricand si pentru un pret foarte accesibil, este mult mai usor sa ne dezpozitam unele dintre lucrurile de care poate ca nu am avea nevoie pe moment si la care nu vrem sa renuntam dar pe care dorim sa le vindem si nu vrem sa le mai tinem in casa.

Incheierea unui contract se face foarte usor si rapid si astfel, aveti acces imediat la spatiul inchiriat. Nu este nevoie sa va deplasati la sediul nostru ci doar sa ne trimiteti un e-mail sau sa ne sunati. Atat actele necesare cat si platile pot fi facute online si cu cardul. In acest fel, va puteti asigura din timp ca exista boxe disponibile. Cu toate acestea, cheia se poate ridica doar de la sediul nostru si se poate face si dupa ce a fost incheiat contractul si decideti sa va aduceti deja din lucrurile necesare in spatiul de depozitare.

Daca nu aveti la dispozitie un mijloc optim prin care sa mutati lucrurile dorite de acasa sau de la o alta locatie in spatiile inchiriate, va putem pune la dispozitie solutii optime in materie de servicii de mutari, disponibile oricand in timpul progamului de lucru, ce consta atat in masini speciale cat si personal specializat. Fie ca este vorba despre obiecte mici sau de dimensiuni mai mari, care nu pot avea loc in boxele de depozitare, nu este cazul sa va faceti grij, angajatii nostri fiind capabili de a le dezasambla, pentru un transport si o depozitare mai usoare. In acest fel, nu numai ca veti obtine mai mult spatiu liber acasa dar si in spatiile de depozitare inchiriate, prin aranjarea corecta a obiectelor.

Siguranta bunurilor clientilor este esentiala si foarte importanta pentru noi. Exista anumite persoane care aleg sa-si depoziteze si bunuri de valoare mai mare in astfel de spatii si astfel, au nevoie de o garantie ca acele bunuri sunt in siguranta. Spatiile noastre sunt in acest sens dotate cu sisteme performante de camere, ce inregistreaza permanent si de asemenea, exista si agenti de paza atat pe timp de zi cat si de noapte. Mai mult de atat, clientilor le poate fi permis accesul la un anumit sistem video printr-o parola si un nume de utilizator astfel incat sa poata vedea in permanenta situatia bunurilor sale. Acest lucru este mai important in special in cazul celor care detin o firma si aleg un astfel de spatiu pentru documente dar si diverse echipamente importante. Tot in ceea ce priveste siguranta, obiectele depozitate ar putea fi afectate si de diversi factori precum umezeala sau climatul prea uscat dar si daunatori ca si rozatoare sau insecte. Astfel, halele in care se afla boxele de depozitare sunt constant verificate si curatate iar ventilatia, realizata pe cale naturala, asigura in permanenta o temperatura constanta in interior pentru a evita astfel de aspecte negative si astfel afectarea bunurilor clientilor.

Fie ca ai nevoie rapid sau candva in viitor de un spatiu de depozitare precum si de transport de la tine pana la depozitul inchiriat, te vom putea ajuta indiferent de caz. Suntem mereu pregatiti sa raspundem prompt solicitarile clientilor si sa le oferim cele mai bune solutii in orice privinta in ceea ce priveste depozitarea, transportul, manevrarera si chiar si reparatiile ce pot fi aduse obiectelor de mobilier, atat vechi cat si noi, din orice material ar fi realizate acestea.

Practic, va putem ajuta cu intregul proces de mutare a mobilei si altor obiecte din casa, de la demontarea acestora si ambalarea pentru protectie pana la descarcarea, montarea si asezarea acestora exact acolo unde doriti. Fie ca aveti nevoie doar de aceste servici dar si de depozitare pentru o anumita perioada, este la fel de simplu, de rapid si de usor de realizat. Nu va trebui astfel sa apelati la mai multe firme si asadar sa petreceti si mai mult timp in acest sens, sa cheltuiti mai mult si sa va faceti griji cu privire la lucrurile personale.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here