Sfaturi pentru agricultori: Vezi care sunt cele mai cumparate si mai eficiente erbicide de pe piata

0
1479

Chiar si doar pentru o gradina de legume sau o curte mixta, erbicidele sunt indispensabile. Cu ajutorul acestora, putem avea control asupra problemei buruienilor ce se raspandesc necontrolat, fiind cea mai productiva si mai eficienta metoda de a scapa de vegetatia nedorita.

Venim in intampinarea ta cu lista celor mai cumparate erbicide de pe piata, in functie de scopul si destinatia acestora. Iata care sunt ele!

 

  1. Erbicid Fusilade Forte pentru culturile de capsuni, cartof, floarea soarelui si nu numai

Erbicid Fusilade Forte este unul dintre cele mai intalnite produse care combat vegetatia nedorita. Intrucat utilizeaza tehnologia avansata Isolink, puterea substantei active este valorificata la maxim, de unde si eficienta acestui erbicid. Plantele tratate cu acest tip de produs sunt: arbustii fructiferi, floarea soarelui, cartoful, castravetii, sfecla de zahar, rapita, plantatiile viticole, pepenele verde, tomatele, varza, soia, ardeii si capsunii. Fusilade Forte se absoarbe rapid de catre plante, gramineele incetandu-si cresterea in doar cateva zile de la aplicare. Dupa ce au absorbit substanta, se inrosesc, necrozeaza si se descompun.

 

  1. Erbicid Axial pentru culturile de grau, cu mod de actiune sistemic

Un alt produs extrem de inalnit este erbicidul Axial, care asigura o flexibilitate sporita in combaterea vegetatiei graminee. Acest erbicid se aplica pana in stadiul de al doilea internod al culturii, interval de timp in care stadiul de combatere al buruienilor este optim. Daca se trece de acest stadiu, buruienile devin deja mult prea rezistente, iar efectul produsului scade. Axial 050 EC este un produs al companiei Syngenta, cu o eficacitate sporita in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale prezente in culturile de cereale. Erbicidul se foloseste pentru culturile de grau si orzoaica de primavara si are un mod de actiune sistemic. Vegetatia nedorita, precum iarba vantului sau odos, este eliminata complet cu ajutorul acestui erbicid.

 

  1. Erbicid Cerlit pentru culturile de vita de vie, porumb, ceapa, ovaz etc

Ebicidul Cerlit se afla, de asemenea, la mare cautare de catre agricultori. Modul sau de actiune este, de asemenea, sistemic, substanta activa Fluroxipir meptil fiind transocata. Buruienile sensibile isi rasucesc fruzele, si se ingalbenesc la numai cateva ore dupa aplicarea acestui produs. Cerlit se foloseste pentru a combate vegetatia nedorita din culturile de grau, ovaz, porumb, ceapa semanata direct, mar, pajisti, si nu numai. La porumb, de exemplu, se aplica in stadiul de 4-6 frunze. La pajisti, se aplica in faza de rozeta a buruienilor. Nu se creeaza probleme de remanenta pentru culturile postmergatoare, in cazul utilizarii acestui produs. Solutia de stropit se prepara cu 200 – 400 l/ha volum de apa si are uz profesional.

 

Cauti erbicide legume? Cumpara-le online, la distanta de un click

Cea mai simpla metoda de a achizitiona erbicide legume este sa le cumperi online. Te vei bucura de transport rapid si de consultanta specializata gratuita, in cazul in care ai nevoie de clarificari.  Comanda rapid!

 

 

 

 

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here