Spatiile de joaca amenajate cu pardoseli decorative sunt adorate de copii. Afla mai multe despre acestea

0
2652

Copiii iubesc culorile, desenele si orice le ofera o atmosfera vesela si plina de fericire. Tot mai multi parinti aleg sa decoreze tematic camerele celor mici, atat prin mobila dar si prin elemente de design.

Pentru o varianta accesibila puteti apela la pardoseli decorative ce prezinta o multitudine de culori si modele.

Alege pardoseli decorative si vei scapa de stresul curateniei

Orice parinte isi doreste sa ii ofere copilului sau tot confortul pentru a se dezvolta in mod optim. O camera amenajata in conformitate cu nevoile celui mic. Jucarii si carti care sa-I capteze atentia si sa-l atraga in minunata lume a imaginatiei.

In special cand sunt mici, copiii prefera sa se joace pe jos. Deoarece sunt mici si la propriu si la figurat, este dificil pentru ei sa ajunga la masa sau la alta suprafata pe care sa se joace. Din acest motiv, toti specialistii in cresterea si dezvoltarea copiilor recomanda ca amenajarea camerei copiilor si a spatiilor de joaca sa fie cat mai simpla. De asemenea, obiectele trebuie sa le fie accesibile pentru a le dezvolta curiozitatea.

Multe jucarii, desi sunt preferate de cei mici, nu sunt totusi cei mai buni prieteni ai parintilor care trebuie sa faca curat. Acuarelele, lipiciul, cariocile, plastilina sunt de nelipsit atunci cand vorbim despre activitati educative.

Din pacate, folosirea lor de catre cei mici implica multe daune pentru mobila si covor. Folosind pardoseli decorative putem scapa de tot acest stres al curateniei, care uneori ne poate afecta destul de grav, atat pe noi, parintii, cat si pe copii.

Cand se varsa paharul cu lapte pe jos, drama nu este atat de mare daca trebuie doar sa cureti cu mopul niste pardoseli decorative. Acestea sunt nu doar foarte frumoase dar au si cateva proprietati care le recomanda pentru spatiul de joaca al copiilor:

  1. Sunt suprafete plane, fara denivelari sau imbinari;
  2. Deoarece sunt turnate din materiale in stare lichida, rezultatul va fi o podea dreapta, fara imbinari;
  3. Folosind pardoseli decorative scapam de grija paharelor cu lichid varsate, deoarece suprafetele sunt impermeabile;
  4. Podelele amenajate cu pardoseli decorative sunt moi, ideale pentru joaca celor mici;
  5. Ofera rezistenta crescuta atat la socuri mecanice cat si la substante chimice (acuarele, spirt, acetona, solutii de curatat etc.).

Copiii au nevoie de libertate de miscare, de un spatiu in care se pot desfasura, unde pot crea si isi pot folosi imaginatia la maxim.

Avand la dispozitie o camera amenajata pentru varsta lor, cu pardoseli decorative pe jos, nu vor fi limitati de frica de a nu strica ceva, de a nu pata covorul cu acuarele. Deoarece sunt foarte inventivi, avand intreg spatiul la dispozitie, cei mici se pot juca nestingheriti, invatand meserii, participand la curse de masini sau la zboruri intergalactice.

Fetitele se pot incalta fara probleme cu pantofii cu toc ai mamei, deoarece alegand varianta pardoseli decorative beneficiem si de proprietati fonoizolante. Asta inseamna ca vecinii nu vor fi deranjati, la fel cum s-ar intampla daca podeaua ar fi acoperita cu parchet sau gresie.

Baietii se pot juca linistiti cu mingea, deoarece podeaua acoperita cu pardoseli decorative este antiderapanta, astfel nu exista riscul de a aluneca si de a se lovi. Chiar si alte jucarii mai galagioase pot fi in sfarsit folosite de cei mici, fara limita de ora sau de nivel al zgomotului.

Opteaza pentru pardoseli decorative premium

O zi de nastere organizata cu multi copii nu va mai fi un motiv de deranj pentru vecini, care nu vor mai protesta la tipetele si chiotele de bucurie ale celor mici.

Un spatiu amenajat cu pardoseli decorative poate beneficia si de incalzire in pardoseala. In plus, vom avea garatia unei podele rezistente, cu o durata de viata de minim 50 de ani.

Toate aspectele legate de varietatea de modele precum si recomandarile specialistilor le puteti gasi pe www.pardoseliindustriale.ro.

 

 

 

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here