Sunt suficiente manichiurile moderne pentru a avea mâini frumoase?

0
1734
Beautiful woman

Nu este deloc un lucru lipsit de importanță, faptul că o manichiură foarte modernă și foarte bine realizată, ne face să arătăm mult mai bine și să atragem privirile celorlalți întotdeauna spre noi.

Sunt importante saloanele de înfrumusețare, sunt importante produsele profesionale și stiliștii pricepuți. Cu toate acestea, mai avem nevoie de câteva lucruri în plus pentru ca mâinile noastre să arate foarte bine.

De ce avem nevoie pentru a avea mâini foarte frumoase?

Mâinile noastre vor arăta întotdeauna bine dacă unghiile vor fi hidratate în mod periodic, cuticulele precum și pielea mâinilor.

Nu este deloc un moft! Poate fi considerat un răsfăț, este adevărat! Însă este unul foarte util și pentru estetica mâinilor și pentru sănătate.

În ultimii ani, multe lucruri s-au schimbat în domeniul îngrijirii corecte a unghiilor. Spre exemplu, în trecut manichiurile începeau întotdeauna cu o metodă foarte brutală de îndepărtare a cuticulelor. Astăzi, medicii și specialiștii din domeniul Nail Art recomandă altfel de lucruri.

Cuticulele, oricât de bizar ar părea, au un foarte important rol în menținerea sănătății unghiilor și în protecția acestora împotriva infecțiilor cu bacterii sau ciuperci. Ele protejează unghiile exact în perioada critică de creștere.

Astăzi, îngrijirea lor corectă se face îndepărtându-le cu ajutorul unor bețe de lemn speciale sau cu ajutorul unor instrumente adecvate pentru manichiură.

Produse profesionale de cea mai bună calitate puteți găsi în oferta distribuitorului Enails. Este vorba despre un foarte important distribuitor de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri foarte moderne. Pe site-ul de prezentare al companiei veți găsi toate categoriile de produse de care aveți nevoie într-un salon de înfrumusețare profesional: geluri construcții, kit-uri unghii cu gel, oje semipermanente, uleiuri pentru întreținerea și hidratarea cuticulelor, ustensile și accesorii pentru manichiuri, decoruri unghii, tatuaje interesante, soluții pregătitoare de tip Bază, Top sau soluții de tip Primer, etc.

Alte metode de a ne îngriji unghiile și mâinile

În afară de aceste soluții, mâinile noastre, unghiile și cuticulele mai pot fi foarte bine hidratate și vindecate (acolo unde este cazul!) cu uleiuri 100% naturale cumpărate din farmaciile naturiste. Fiind produse complet naturale, vor avea un efect foarte bun asupra pielii și unghiilor. În orice farmacie naturistă veți intra, pentru doar 15-20 de lei veți putea cumpăra un ulei de foarte bună calitate care va face minuni.

Este și o metodă foarte avantajoasă și ușoară de recuperare a mâinilor după perioade îndelungate de manichiuri complicate cu produse foarte complexe care deshidratează unghiile.

Dacă ați trecut prin perioade de oboseală sau stres îndelungat, puteți opta și pentru suplimente naturale dedicate îngrijirii părului, unghiilor și pielii. Producătorii de medicamente au creat formule speciale de suplimente alimentare eficiente care au efecte benefice și asupra întregii stări de sănătate a organismului.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here