Tips and tricks atunci cand vrei sa alegi o cutie pentru bijuterii

0
5916
articol2noiembrie

Daca iti place sa iti cumperi sau sa primesti bijuterii, atunci cu siguranta te-ai confruntat cu problema aranjarii si depozitarii lor, mai ales ca exista pe piata o multime de modele de cutii bijuterii. De ce ai nevoie de o cutie de bijuterii? Pentru ca bijuteriile vor sta „comod“, vor fi protejate si nu se vor incurca, iar tu nu vei pierde timp pretios cautandu-ti podoabele.  Nu stii unde sa cauti? Caut pe site-ul borealy, sigur vei gasi ceva care o sa-ti placa.

Ce este important cand alegi o cutie de bijuterii?

Foarte important este si finisajul interior al cutiei. Catifeaua este cel mai bun material pentru bijuterii, ferindu-le de zgarieturi nedorite. Un interior din metal sau lemn nu este de preferat daca vrei sa depozitezi acolo bijuterii din perle sau pietre pretioase.

Alegerea cutiei de bijuterii potrivite este si o chestiuni de stil. Forme diverse, incrustatii, modele pictate sau sculptate, cutia de bijuterii este nu doar un accesoriu, ci si un obiect de arta. Fie ca imita stilul antic, din lemn sculptat, sau traseaza linia simpla, minimalistica, cutia de bijuterii trebuie sa fie o completare a stilului in care ti-ai decorat camera. Alege ce-ti place si ce se potriveste cu personalitatea ta.

Cum ar trebui sa arate cutia de bijuterii ideala

Daca vrei sa impresionezi, alege o cutie de bijuterii cu stil. De exemplu, cutia de bijuterii Friedrich 23 a fost confecţionată în Germania. Exteriorul casetei este îmbrăcat în piele ecologică maro închis, iar interiorul impresionează prin organizare şi spaţiul generos pus la dispoziţia posesoarei. Cele 15 compatimente dispuse pe trei nivele vor răspunde nevoilor oricărei femei ce deţine accesorii preţioase: inele, brăţări, cercei, pandantive, lănţişoare, coliere, broşe etc.

În plus, interiorul îmbrăcat în catifea maro sugerează deopotrivă feminitate, delicateţe, romantism şi emană un aer aristocratic, pe măsura celor mai pretenţioase prezenţe feminine din viaţa dumneavoastră. Interiorul capacului este prevăzut cu o generoasă oglindă, perfectă pentru probarea bijuteriilor şi mărginită de două rânduri fine de cusături pe fondul pielii naturale.

Dacă diamantele sunt prietenele cele mai bune ale femeii şi, aşa cum spunea Coco Chanel, niciodată o doamnă nu are suficiente şiraguri de perle. Dacă aurul este simbol al luxului, argintul al purităţii, dacă rubinele şi smaraldele sunt pietrele reginelor şi împăraţilor de altădată, cum altfel decât elegant şi rafinat trebuie să fie cufărul ce va adăposti toate aceste comori? Dacă fiecare bijuterie reprezintă o emoţie şi fiecare emoţie marchează o amintire, atunci caseta ce oferă o şansă în plus frumuseţii eterne trebuie să bifeze, negreşit, aceleaşi virtuţi – în cel mai înalt grad.

Povestea brand-ului

Povestea producătorului german Friedrich începe încă din anul 1925 când Joseph Friedrich – fondatorul companiei – acumulează experienţă lucrând în atelierul de pielărie al unchiului său. 24 de ani mai târziu, Jospeh Friedrich preia conducerea afacerii unchiului său septuagenar şi se mută într-un nou sediu din Nuremberg, unde coordonează activitatea a cinci lucrători şi trei agenţi de vânzări. În anii 1950 apar şi primii mari clienţi de peste ocean, aspect ce oferă companiei noi perspective de dezvoltare.

Portofelele, brelocurile, poşetele, etui-urile pentru instrumente de scris şi accesoriile pentru documente Friedrich devin tot mai apreciate în lumea întreagă, sfârşitul anilor ’80 îmbogăţind linia de producţie cu fabricarea mult apreciatelor cutii pentru bijuterii. În anul 2006 sunt lansate subbrandurile Friedrich23 şi F23, cărora li se alătură, un an mai târziu Crosstravel şi Toito Wear.

Ultimul director al companiei – Markus Friedrich a preluat conducerea în anul 2005 cu scopul asumat de a transforma afacerea de familie într-un „brand name” cu rezonanţă mondială, într-un timp cât mai scurt. Zece ani mai târziu, iată, Friedrich se bucură de locul binemeritat în rândul marilor producători de profil din întreaga lume, laudele şi premiile primite confirmând prestigiul şi calitatea articolelor semnate de unul dintre cei mai buni producători de accesorii din piele din lume.

Daca vreti sa vedeti mai multe design-uri de cutii de bijuterii, accesati site-ul borealy.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here