Ultimul drum al unei persoane iubite: ce trebuie să iei în calcul legat de transportul funerar?

0
2346
a14

Există puține sarcini mai dureroase și mai necesare decât transportarea unei persoane dragi decedate spre locul ei final de odihnă.

Aranjarea transportului funerar este o parte importantă a pregătirilor funerare, dar poate fi descurajant să te ocupi de aceste aspecte, în special dacă treci pentru prima oară prin aceste momente de mare suferință.

Mai mult decât atât, alegerea mașinilor funerare este una cu totul personală. Majoritatea firmelor de pompe funebre oferă dricuri și limuzine special echipate pentru acest tip de transport. Aceste vehicule funerare lungi sunt proiectate special pentru transportul sicrielor și sunt cea mai populară opțiune datorită rentabilității și disponibilității lor.

Dacă, din orice motiv, ai prefera un sicriu ascuns, ai posibilitatea de a opta pentru un vehicul funerar în care persoana decedată să nu fie expusă, chiar daca persoana a beneficiat de tanatopraxie.

Dacă un număr foarte mare de oameni vor dori să participe la înmormântarea persoanei dragi ție, atunci, pentru că toți vor purta aranjamente funerare sau coroane, poate fi necesar să închiriezi masini funerare speciale pentru a le transporta la înmormântare sau la cimitir. Acest vehicul poate fi încorporat în cortegiul funerar ca o parte frumoasă a acestuia. În mod tradițional, mașina închiriată pentru transportul florilor ar fi o mașină special concepută pentru aranjamentele funerare și sunt disponibile modele clasice cu acoperiș deschis.

Totuși, este mai obișnuit ca mașina cu flori să fie un vehicul mortuar, în care ferestrele mari oferă un aspect elegant și ordonat al coroanelor din interior. Aceasta este, de asemenea, o opțiune mai puțin riscantă în cazul în care vremea este rea – în condiții de siguranță din spatele ferestrelor caroseriei, florile vor arăta maiestuoase și înălțătoare chiar și în cele mai furtunoase zile.

În timp ce costurile generale pentru înmormântare cresc de la an la an, taxele pentru vehicule funerare și limuzine sunt de obicei incluse în pachetele funerare oferite de o companie specializată și rămân relativ stabile.

Firmele funerare vor percepe o singură taxă, de o valoare aproximativ egală cu ajutorul de deces pentru o întreagă slujbă de înmormântare, care include de obicei sicriul echipat complet, cruce, realizarea documentelor necesare, transportul de la domiciliu la capelă și biserică, apoi la cimitir, dar și diverse pachete cu alimente și bunuri necesare pentru slujba de pomenire.

Prin urmare, costul unui vehicul utilizat pentru efectuarea transportului funerar depinde de ce pachet selectezi și de la ce firmă funerară.
Așa cum a fost precizat mai sus, pachetele de înmormântare includ de obicei un dric sau o limuzină ca standard, pentru transportul sicriului iar mașinile mortuare, cele pentru transportul aranjamentelor florale mortuare costă suplimentar.

Probabil că este cel mai dureros sentiment din lume, acela de a conduce o persoană iubită pe ultimul său drum, dar, ceea ce poți face este să îi onorezi memoria și să îi organizezi o slujbă de înmormântare demnă și frumoasă.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here