Vrei sa-ti repari gardul si terasa? Alege sa investesti intr-un lac pentru lemn de calitate!

0
3315

Atunci cand locuiesti la casa ai mereu ceva de facut, mai ales daca vrei sa te bucuri de cele mai bune conditii de trai. Nu este suficient sa te ingrijesti de curatenia din interior: trebuie sa te preocupi si de modul in care arata gardul tau, de felul in care iti amenajezi terasa, dar si de gazonul care vara trebuie udat si intretinut cat mai bine cu putinta iarna.

De exemplu, indicat este ca in fiecare an sa dai cu lac lemn exterior gardul pentru a-l intretine si pentru a-l proteja de intemperii. Mai mult, un lac de calitate este eficient si atunci cand vine vorba despre design, intrucat ai la dispozitie atat produse incolore, cat si lacuri colorate extrem de frumoase!

Cum sa alegi cel mai bun lac lemn exterior?

Daca vrei sa oferi gardului tau protectia potrivita, atunci trebuie sa stii si cum sa alegi lacul ideal. De exemplu, trebuie sa fii atent la:

  • nivelul de rezistenta – detalii despre acest lucru poti gasi pe ambalajul lacurilor de pe piata. Cele mai bune dintre produse sunt cele ce rezista foarte bine la zgarieturi, dar si la ploaie si ninsoare, asa ca este recomandat sa te orientezi catre un lac de calitate;
  • in cat timp se usuca – lacurile de exterior se pot usca intre 3 si 12 ore, in functie de modul in care sunt concepute. Ia in considerare, insa ca un singur strat nu este suficient. Dupa ce se usuca primul strat, trebuie sa mai aplici inca unul, pentru rezultate excelente;
  • ce tip de finisaj preferi – lacurile pot fi mate, semi-lucioase ori lucioase. Gandeste-te la cum iti doresti sa arate gardul sau terasa la final, iar astfel vei putea lua o decizie potrivita!

Cum sa aplici cat mai eficient lacul de exterior?

Pentru a-ti eficientiza timpul cat mai usor, indicat este sa aplici lacul de exterior cu ajutorul unui trafalat care sa aiba exact lungimea unei scanduri de gard. Asta inseamna ca in doar cateva ore te vei putea ocupa de tot gardul. Ai grija, insa la modul in care combini lacul cu diluant: daca la primul strat este bine sa faci un astfel de mix, la cel de-al doilea strat este recomandat sa aplici lacul nediluat, iar astfel te vei bucura de un aspect extrem de interesant al gardul, dar si al lemnelor de pe terasa.

Alege o zi cu soare in care sa te ocupi de intretinerea gardului!

Daca vrei sa te poti ocupa cat mai usor de lacuirea gardului, cel mai bine este sa alegi o zi cu soare, in care sa faci acest lucru. Astfel, lacul se va usca mult mai repede, iar tu vei putea aplica al doilea strat mult mai repede.

Care sunt beneficiile de care ai parte atunci cand iti dai gardul cu lac?

Lista avantajelor de care te bucuri atunci cand iti lacuiesti gardul cu produse de calitate este una destul de complexa, insa cele mai importante aspecte, pe care trebuie sa le stii sunt urmatoarele:

  • lacul protejeaza lemnul impotriva ploii si a ninsorii;
  • obtii un aspect interesant la nivelul gardului, mai ales daca investesti intr-un lac colorat;
  • lemnul se exfoliaza mai greu;
  • gardul nu se mai albeste atunci cand este expus la intemperii.

Ai grija cand alegi o protectie lemn pentru gardul tau, astfel incat sa asiguri lemnului rezistenta pe termen lung! Investeste intr-un produs anume numai atunci cand esti sigur 100%. De exemplu, Klebrom.ro iti permit sa comanzi online toate cele necesare pentru intretinerea gardului, iar apoi vei primi produsele acasa in doar cateva zile!

Date de contact:

e-mail: office@klebrom.ro

telefon: 0265/ 328 230

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here