Brexit – o fetita de origine britanica trimite o scrisoare emotionanta Uniunii Europene

0
3315

Sophie, o micuta londoneza in varsta de 6 ani, preocupata de apropierea Brexitului, a trimis un mesaj deosebit de trandru lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Fetita a scris ca spera sa poata fi prietena cu conducatorul european in ciuda iesirii tarii sale din Uniunea Europeana.

In plus, Sophie a decis sa ii deseneze acestuia un unicorn. Polonezul, care a postat aceasta scrisoare emotionanta pe Instagram a tinut sa o linisteasca pe micuta Sophie si i-a promis ca vor fi mereu prieteni.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe Instagram joi, 14 martie, fotografia unei scrisori care i-a fost adresata de Sophie, o fetita britanica de 6 ani. Copilul a incercat sa isi exprime sentimentele in aceasta scrisoare cu privire la apropierea inerenta a Brexitului si de iesirea anuntata a tarii sale din Uniunea Europeana.

Draga domnule Tusk. Locuiesc in Regatul Unit. Stiu ca urmeaza sa parasim Uniunea Europeana in scurt timp. Dar consider ca ar trebui sa ramanem prieteni in continuare a scris fetita in cadrul acestei scrisoare emotionante.

Vom fi mereu prieteni, Sophie

Micuta britanica a desenat in egala masura un unicorn destinat lui Donald Tusk, pe care acesta din urma pare sa il fi apreciat. In mail-ul trimis fetita i-a cerut polonezului in varsta de 61 de ani o poza cu el si un autograf. Acest mesaj nu l-a lasat indiferent pe conducatorul european si a tinut sa ii raspunda fetei prin intermediul unei retele de socializare. A asigurat-o ca vor fi intotdeauna prieteni. Aceasta postare a strans numai putin de 360.000 de like-uri si a suscitat o cascada de reactii pozitive din partea internautilor.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here